"Asistentele", cu Loredana Chivu si Ana Maria Mocanu, un reality-show surprinzator si fara inhibitii


Facebook

Tot ceea ce telespectatorii ar fi vrut sa stie, dar n-au avut curaj sa intrebe despre Ana si Loredana, asistentele sexy de la "Un show pacatos", vor putea sa afle, din 18 ianuarie, in fiecare sambata si duminica, de la ora 23.

00, la Antena Stars, in reality-show-ul "Asistentele". Familia, vacantele, iubirile, conflictele sau filmarile la care participa cele doua sunt doar cateva dintre subiectele spumoase care se vor regasi in reality show-ul pe care il puteti urmari incepand de saptamana viitoare. Urmarite peste tot de o echipa de filmare, pacatoasele asistente lasa deoparte toate inhibitiile si se arata telespectatorilor asa cum nu au facut-o pana acum.

In primul episod din "Asistentele", Loredana si Ana isi vor prezenta familiile in fata telespectatorilor, dar si detalii mai putin cunoscute despre viata lor. Loredana isi va deschide inima si va vorbi despre un episod dureros din adolescenta ei, sinuciderea tatalui "Avem 18 ani cand s-a intamplat asta, iar fratele meu l-a gasit spanzurat, in pod. E foarte dureros, nu doresc asa ceva nimanui, niciodata. Nu a lasat un bilet. Cred ca si asta este o durere foarte mare pentru ca nu i-am inteles nicio secunda gestul", marturiseste Loredana, printre hohote de plans. Din ziua aceea, blonda si-a facut un obicei ca in fiecare marti sa se duca la biserica si sa aprinda lumanari.
Daca pentru Loredana, familia este un subiect dureros, pentru Ana- Maria familia reprezinta punctul ei de sprijin. Ca si colega ei de show, si Ana a fost nevoita sa se descurce singura, de la varsta de 14 ani, fara ajutorul parintilor, plecati la munca, in strainatate. Pentru ca parintii ei lucrau in diverse misiuni diplomatice de prin toata lumea, Ana si celelalte surori ale sale, au ramas sa locuiasca singure, in tara. "Sunt foarte mandru de Ana. Noi o sprijinim din tot sufletul. Ea intotdeauna a fost responsabila familiei, a avut grija de Mihaela si de Gabriela, surorile ei. De exemplu, o lua si o ducea pe cea mica la gradinita. Ana- Maria a muncit de micuta, de la 15 ani", declara pentru reality-show-ul "Asistentele"mama ei.

Ce sfat va primi Ana de la parintii sai in ceea ce priveste casatoria, dar si alte aventuri vor mai avea cele doua sexy prezentatoare, telespectatorii vor afla in primul episod din "Asistentele", in fiecare noapte de week-end, de la ora 23.00, la "Antena Stars".


 Sursa: vezi articolul original
vezi comentariile


Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)
Stiri despre berbec, categoria horoscopul zilei
Berbec
Stiri despre taur, categoria horoscopul zilei
Taur
Stiri despre gemeni, categoria horoscopul zilei
Gemeni
Stiri despre rac, categoria horoscopul zilei
Rac
Stiri despre leu, categoria horoscopul zilei
Leu
Stiri despre fecioara, categoria horoscopul zilei
Fecioara
Stiri despre balanta, categoria horoscopul zilei
Balanta
Stiri despre scorpion, categoria horoscopul zilei
Scorpion
Stiri despre sagetator, categoria horoscopul zilei
Sagetator
Stiri despre capricorn, categoria horoscopul zilei
Capricorn
Stiri despre varsator, categoria horoscopul zilei
Varsator
Stiri despre pesti, categoria horoscopul zilei
Pesti