Societate

Publicat Miercuri, 19 octombrie 2016 , ora 09:41, de Cristina Stancu

,,Mi-a adus o floare și mi-a spus că mă iubeste", câteva minute mai târziu copilașul ei era mort

Cum s-a întâmplat?


Ethan ,,Jimmy'' Seccull este un copilaș de trei ani care a murit în urma unui accident tragic. O fotografie a lui a făcut înconjurul lumii, băiețelul apare zâmbind larg în fața Turnului Eiffel, precum și mai multe alte locuri turistice.

Atunci când Jimmy avea trei ani a fost lovit de un tren după ce plecase foarte aproape de șinele trenului, în spatele casei familiei sale din Ballarat, Victoria din Australia. Doctorii au încercat orice a fost omenește posibil pentru a-l salva, dar nimic nu a funcționat.

Părinții lui, Jon și Michelle, au luat decizia să îi doneze organele și au declarat pentru Daily Mail că au înființat o fundație care îi poartă numele, al cărei scop este conștientizarea importanței donării de organe.

Iată cum s-a petrecut totul: în septembrie 2011 Jimmy a intrat în casă pentru a-i da mamei sale două flori pe care tocmai le culesese din grădină, erau un iris și o lalea roșie. Băiatul i-a spus mamei: ,,Mami, ți-am adus niște flori, sunt la fel de frumoase ca tine. Te iubesc, mami", după care a plecat afară, înapoi la joacă.

Mama a auzit trenul claxonând puternic de două ori, a ieșit afară și a auzit-o pe Amy, verișoara lui Jimmy, cu care acesta se juca, țipând. Și-a găsit copilul aruncat într-un gard. Un elicopter al ambulanței a sosit imediat dar presiunea din creierul lui a fost prea mare iar doctorii nu au mai putut face nimic.

jimmi-2.jpg
Ads

Cele mai citite stiri de azi