100 de lei, o sedinta de tratament cu lipitori


Facebook
100 de lei, o sedinta de tratament cu lipitori

Este unica vietate inregistrata ca medicament. Regenereaza organele, fluidizeaza sangele si ajuta la tratarea unor boli cum ar fi tasari de coloana, varice, hemoroizi, migrene sau otite.

Romanii pot testa si ei un astfel de tratament cu lipitori. Dr. Grigore Seremet spune ca prin mainile lui au trecut sute de pacienti.

Hirudoterapia sau tratamentul cu ajutorul lipitorilor este o metoda folosita rar, dar cu rezultate bune in vindecarea unor boli. Desi unii specialisti asociaza aceasta terapie cu o intoarcere in timp, doctorul Grigore Seremet, care practica un astfel de tratament, sustine ca pacientii sunt foarte multumiti de efectele benefice ale lipitorilor. "Am avut pacienti diagnosticati cu tasare de disc si programati pentru interventie chirurgicala. Dupa primele sedinte se puteau deplasa singuri, iar in aproximativ un an de zile, vertebrele isi reveneau complet", ne-a spus medicul. "Le-am folosit si in probleme oftalmologice cum ar fi cataracta sau glaucomul si, mai nou, s-a demonstrat ca ajuta la regenerarea organelor", a adaugat Seremet. O sedinta costa intre 50 si 100 de lei, in functie de numarul de lipitori folosite.

Dr. Grigore Seremet spune ca lipitorile pot fi Desi gandul de a avea pe piele o vietate ne inspaimanta, doctorul Seremet ne asigura ca nu este nimic dureros sau riscant. "Se aplica doua-trei lipitori pe zona afectata, in anumite puncte, dupa care se lasa pana gasesc singure punctele inflamate. Pacientul simte o mica intepatura, ca o muscatura de tantar, iar semnul lasat dispare dupa prima bronzare." Tratamentul se poate face si acasa. "Aici invata cum sa le foloseasca, dupa care isi cumpara cateva lipitori si continua terapia acasa. Pretul nu este ridicat, zece lipitori costand trei euro."

Tratamentul nu este oficial

Ministerul Sana-tatii nu se impotriveste, insa nu priveste cu entuziasm ideea acestor tratamente. "Practica utilizarii lipitorilor nu e mentionata in clasificarea Organizatiei Mondiale a Sanatatii, care reglementeaza activitatile de medicina complementara", a precizat Biroul de Presa al Ministerului Sa-natatii.



» vezi articolul original


sursa:





vezi comentariile
cele mai citite stiri de azi


Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)








Stiri despre berbec, categoria horoscopul zilei
Berbec
Stiri despre taur, categoria horoscopul zilei
Taur
Stiri despre gemeni, categoria horoscopul zilei
Gemeni
Stiri despre rac, categoria horoscopul zilei
Rac
Stiri despre leu, categoria horoscopul zilei
Leu
Stiri despre fecioara, categoria horoscopul zilei
Fecioara
Stiri despre balanta, categoria horoscopul zilei
Balanta
Stiri despre scorpion, categoria horoscopul zilei
Scorpion
Stiri despre sagetator, categoria horoscopul zilei
Sagetator
Stiri despre capricorn, categoria horoscopul zilei
Capricorn
Stiri despre varsator, categoria horoscopul zilei
Varsator
Stiri despre pesti, categoria horoscopul zilei
Pesti