14 euro/ora, munca la sere in Danemarca


Share on Google+
Facebook
14 euro/ora, munca la sere in Danemarca

Daca sunteti in cautarea unui loc de munca in spatiul UE si nu doriti sa platiti comisioane unor firme de recrutare va puteti adresa direct Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), membra a retelei europene EURES.

Libertatea va prezinta care sunt cele mai noi posturi oferite de angajatorii straini, in ce tari puteti munci si ce salarii vi se ofera.

EURES este o retea europeana de cooperare intre serviciile publice de ocupare a fortei de munca de pe continentul nostru. ANOFM, ca membra a acestei retele, ofera servicii de mediere a muncii in UE si Spatiul

Economic European. Iata care sunt cele mai noi posturi oferite:

Danemarca

- lucrator agricol la sere - se ofera noua posturi pentru cultivarea salatei;
- lucrator agricol la ferme - sunt disponibile 120 de locuri pe perioada mai-august, la cules capsune, mazare si alte legume;

Salariul e de 14 euro brut pe ora. Doritorii pot aplica pe site-ul www.seasonalwork.dk.

Marea Britanie

- muncitor agricol la ferme - sunt 120 de posturi vacante pentru cultura legumelor si culesul fructelor. Salariul e de 5,52 lire pe ora, brut. Persoanele interesate trebuie sa se prezinte la sediile Agentiilor Judetene de Ocupare a Fortei de Munca.

Slovenia

- bucatar - pentru cele patru posturi disponibile sunt necesare calificarea in domeniu si cunostinte minime de limba slovena. Salariul e de 700 de euro net pe luna;
- femeie de serviciu la hotel - se ofera patru posturi si se asigura un salariu de 380 euro net pe luna.
CV-urile se trimit la fax 00386.4588.4482 sau e-mail vesna.abram@hit-alpinea.

Cehia

-? programator IT - se cauta cinci programatori IT cunoscatori ai VoIP, C/C++ si Linux. Salariul variaza intre 770 si 2.300 de euro. CV-urile se trimit la adresa lukas.chudoba@ttc.cz.

Spania

- lacatus - 30 de posturi;
- sudor - 20 de posturi;

Sunt necesare experienta de 2-5 ani si cunostinte de spaniola sau engleza. Salariul e de 1.400 de euro brut pe luna. Se pot trimite CV-uri la platica@tecnymo.es sau tecnomontaje@tecnymo.es.

Italia

- ingrijitor - sunt disponibile cinci posturi pentru persoane intre 25 si 55 de ani. Se ofera 650 de euro net pe luna. Mai multe relatii la tel.: 0253.211568.

Slovacia

- macelar - se ofera 50 de posturi. Salariul se negociaza la angajare. Relatii la tel.: 0240.516.858.
Mai multe locuri de munca puteti gasi la adresa de Internet http://www.anofm.ro/eures.

Romanii din Italia castiga de sapte ori mai mult decat in tara

Romanii ajunsi la munca in Italia au salarii de cel putin sapte ori mai mari fata de cele pe care le aveau inainte de plecarea din tara, se arata intr-un sondaj realizat de Agentia pentru Strategii Guvernamentale (ASG). Daca aici ei primeau un salariu, in medie, de 140 euro, patronii italieni ii platesc, in medie, cu 1.030 euro. O mica parte au un venit lunar de 2.000 euro. Din banii castigati, aproximativ jumatate sunt trimisi acasa, la familie.» vezi articolul original


sursa:


Cele mai citite stiri de azi


Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Balanta

Leu

Fecioara

Scorpion

Capricorn

Sagetator

Varsator

Pesti