Bogdan Enoiu se retrage din McCann-Erickson in 2013


Facebook

Publicitate Omul de afaceri Bogdan Enoiu a declarat pentru "Adevarul" ca in 2013 se va retrage din actionariatul agentiei de publicitate McCann-Erickson, impreuna cu partenerii locali, urmand ca reteaua internationala Interpublic sa preia intreaga companie.

 
Interpublic a devenit, la sfarsitul lunii ianuarie 2009, actionarul majoritar al agentiei de comunicare interactiva MRM Partners (68,5%) si al firmei de evenimente Momentum (68,5%).

De asemnenea, in MRM au primit actiuni Adrian Botan (5%), directorul de creatie al agentiei McCann-Erickson, si Silviu Sefer (6,5%), vechi colaborator al lui Bogdan Enoiu. Agentia de evenimente Momentum este detinuta, incepand din ianuarie, de Intrepublic (68,5%). Cu participatii minoritare sunt Bogdan Enoiu (20%), Silviu Sefer (6,5%) si Adrian Botan (5%).

Si agentia de publicitate McCann-Erickson a suferit modificari in actionariat. Interpublic si-a diminuat participatia de la 75% la 62,3%, fapt care a permis patrunderea in actionariat a lui Adrian Botan (4,6%) si Silviu Sefer (5,9%), alaturi de fondatorii Bogdan Enoiu (18,2%) si Dorin Dersidan (9%). ...

vezi articolul original

http://img3.rol.ro/ziare/images/adevarul.jpg


Vezi comentariile


Cele mai citite stiri de azi


Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)


Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Balanta

Leu

Fecioara

Scorpion

Capricorn

Sagetator

Varsator

Pesti