DAReghin TV, primul post de televiziune din "orasul viorilor"


Facebook

De: Robert MATEI Restaurantul Regun din "orasul viorilor" a fost gazda lansarii oficiale a celui mai nou post de televiziune locala, in ultima zi a lunii august.

Intr-o atmosfera selecta, cu muzica de calitate directorul Calin suteu impreuna cu investitorii Dan Mihailescu si Marin Pop au lansat primul post de televiziune locala din Reghin, o investitie de 150.000 de Euro pana in prezent. Incepand de luni DAReghin Tv va putea fi vizionat in Reghin, pe Valea Gurghiului si Valea Muresului avand o raza de acoperire in 36 de localitati prin reteaua Gliga CATV.
Administratorul Daniel Gliga din Reghin detine retele de televiziune prin cablu care emite zilnic doua ore de emisiuni in mediul rural pe postul de televiziune Gliga TV infiintat in urma cu doua luni si administreaza reteaua  CATV prin care DAReghin TV emite emisiunile in mediul rural pe frecventa S35, in urma unui contract de colaborare. Din grila de programe a noii televiziuni nu vor lipsi jurnalele de stiri, emisiunile in direct si emisiunile interactive in dialog cu reghinenii. Jurnalul principal de stiri al zilei acopera 20 de minute de emisie si va fi difuzat de la orele 21.00. De asemenea in fiecare seara, la ora 23.00 DAReghin TV va difuza un material de stiri care va cuprinde o sinteza a zilei, iar dimineata la orele 10.00 va fi difuzat in reluare. "Ne bucuram cu totii...

vezi articolul original
vezi comentariile
cele mai citite stiri de azi


Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)Stiri despre berbec, categoria horoscopul zilei
Berbec
Stiri despre taur, categoria horoscopul zilei
Taur
Stiri despre gemeni, categoria horoscopul zilei
Gemeni
Stiri despre rac, categoria horoscopul zilei
Rac
Stiri despre leu, categoria horoscopul zilei
Leu
Stiri despre fecioara, categoria horoscopul zilei
Fecioara
Stiri despre balanta, categoria horoscopul zilei
Balanta
Stiri despre scorpion, categoria horoscopul zilei
Scorpion
Stiri despre sagetator, categoria horoscopul zilei
Sagetator
Stiri despre capricorn, categoria horoscopul zilei
Capricorn
Stiri despre varsator, categoria horoscopul zilei
Varsator
Stiri despre pesti, categoria horoscopul zilei
Pesti