DAReghin TV, primul post de televiziune din "orasul viorilor"


Facebook

De: Robert MATEI Restaurantul Regun din "orasul viorilor" a fost gazda lansarii oficiale a celui mai nou post de televiziune locala, in ultima zi a lunii august.

Intr-o atmosfera selecta, cu muzica de calitate directorul Calin suteu impreuna cu investitorii Dan Mihailescu si Marin Pop au lansat primul post de televiziune locala din Reghin, o investitie de 150.000 de Euro pana in prezent. Incepand de luni DAReghin Tv va putea fi vizionat in Reghin, pe Valea Gurghiului si Valea Muresului avand o raza de acoperire in 36 de localitati prin reteaua Gliga CATV.
Administratorul Daniel Gliga din Reghin detine retele de televiziune prin cablu care emite zilnic doua ore de emisiuni in mediul rural pe postul de televiziune Gliga TV infiintat in urma cu doua luni si administreaza reteaua  CATV prin care DAReghin TV emite emisiunile in mediul rural pe frecventa S35, in urma unui contract de colaborare. Din grila de programe a noii televiziuni nu vor lipsi jurnalele de stiri, emisiunile in direct si emisiunile interactive in dialog cu reghinenii. Jurnalul principal de stiri al zilei acopera 20 de minute de emisie si va fi difuzat de la orele 21.00. De asemenea in fiecare seara, la ora 23.00 DAReghin TV va difuza un material de stiri care va cuprinde o sinteza a zilei, iar dimineata la orele 10.00 va fi difuzat in reluare. "Ne bucuram cu totii...

vezi articolul original
Vezi comentariile
Cele mai citite stiri de azi


Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)


Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Balanta

Leu

Fecioara

Scorpion

Capricorn

Sagetator

Varsator

Pesti