Emotii - Irina Loghin a plans cand si-a vazut fiica pe scena


Facebook
Emotii - Irina Loghin a plans cand si-a vazut fiica pe scena

Cand canti 45 de ani, 4 ore si jumatate par putine. Atat a petrecut publicul alaturi de Irina Loghin duminica. Suficient timp, totusi, ca sa afle o multime de lucruri despre artista.

De exemplu, ca face jogging in fiecare dimineata, de la ora 6:00, in Herastrau. Ca e vegetariana convinsa. Ca spune bancuri savuroase. Ca are o fiica si doi fii. Cuuuum? Da, da, asa cum ati citit, insa cu o precizare: este mama lui Fuego doar pe scena. De cand? De la filmarea videoclipului piesei "Impodobeste, mama, bradul". Regrete? "Mi-as fi dorit sa joc in filme de dragoste. Ar fi fost fain sa ma sarut cu un artist frumos de la Hollywood. Acum mi-am revenit."

CAND TI-OI PALI UNA!!! Seara de duminica a fost plina de tot felul de amintiri. Cele pastrate in arhiva TVR (in care Irina apare alaturi de persoane dragi ei, ca: fratele, mama, Ileana Sararoiu, Benone Sinulescu, Florin Piersic) i-au adus lacrimi in ochi. Iata si ispravi haioase: "Eram cu Daniela Condurache prin Bucuresti, ne plimbam si noi, ca fetele", povesteste Irina. "Daniela avea un decolteu adanc si, evident, atrasese privirile unui tip care se tinea dupa noi; din cand in cand, ea se intreba si ma intreba: Ma, oare si vrea asta? . La un moment dat, dam sa intram intr-un magazin, iar tipul, dupa noi. Daniela se intoarce razboinic spre el si il repede, cu inconfundabilu-i accent: Mai, cand ti-oi pali una! ".

LOLA GRANDE. Stela Popescu ne-a povestit: "La reprezentatiile mele veneau Irina si cu prietena ei Ileana Sararoiu si se puneau pe un ras era hazu atat de mare, ca le-am spus: Mai, nebunelor, radeti asa de tare ca nu mai pot sa joc . De la George Rotaru am aflat cum ii spun spaniolii Irinei Loghin: "Lola Grande". Andra, alaturi de fratele Sandel, a urcat pe scena si a interpretat doua melodii populare de pe noul lor album, "De la frate la sora". Toate astea nu erau posibile fara aportul orchestrei "Lautarii" din Chisinau, dirijata de Nicolae Botgros.

ORA 24:00. "La multi ani, cu sanatate" a fost ultimul refren auzit duminica noapte pe scena Salii Palatului. Cantat, de data asta, de cei peste 4.500 de spectatori, pentru Irina Loghin. Cortina s-a tras, insa dialogul viu al solistei cu publicul continua sa existe

IN FAMILIE Ciprian, fiul Irinei Loghin, a urcat pe scena si i-a oferit mamei un buchet de flori. "Nu esti cateodata gelos pe Fuego?", a fost curioasa Iuliana Tudor, prezentatoarea spectacolului. "Niciodata", a venit raspunsul. "Cum sa fiu gelos? Doar suntem frati ." Cand Irinuca, fiica, a urcat pe scena si a inceput sa cante mama nu si-a mai putut stapani lacrimile. Sa fie numai iubirea de mama sau si putin regret ca, desi are voce buna, nu poarta mai departe traditia? TROFEE Irina Loghin a primit multe trofee duminica: 3 discuri de aur (din partea Electrecord, Eurostar si Euromusic), "Premiul de excelenta din partea TVR", dar cel mai important trofeu stie si simte ca este dragostea publicului. "Nu am vrut niciodata sa ies in fata, de aceea am fugit mai bine de 15 ani de un concert aniversar." Nu putem decat sa ne bucuram ca, in sfarsit, interpreta a fost "prinsa din urma".

» vezi articolul original


sursa:

vezi comentariile
cele mai citite stiri de azi


Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)
Stiri despre berbec, categoria horoscopul zilei
Berbec
Stiri despre taur, categoria horoscopul zilei
Taur
Stiri despre gemeni, categoria horoscopul zilei
Gemeni
Stiri despre rac, categoria horoscopul zilei
Rac
Stiri despre leu, categoria horoscopul zilei
Leu
Stiri despre fecioara, categoria horoscopul zilei
Fecioara
Stiri despre balanta, categoria horoscopul zilei
Balanta
Stiri despre scorpion, categoria horoscopul zilei
Scorpion
Stiri despre sagetator, categoria horoscopul zilei
Sagetator
Stiri despre capricorn, categoria horoscopul zilei
Capricorn
Stiri despre varsator, categoria horoscopul zilei
Varsator
Stiri despre pesti, categoria horoscopul zilei
Pesti