Fata Andei Calugareanu, Ioana, traieste in mizerie


Facebook
Fata Andei Calugareanu, Ioana, traieste in mizerie

Ioana Tufaru, fiica celebrilor artisti Anda Calugareanu si Dan Tufaru, a ajuns la spital injunghiata de un individ pe care femeia il gazduiaa drept rasplata: pentru ca nu a avut bani sa achite zugravitul casei, Ioana s-a vazut nevoita sa-i ofere muncitorului cazare gratis! aStancu Fica este un zugrav pe care l-am lasat sa locuiasca la mine ca nu mi-a cerut bani dupa ce mi-a zugravit casa.

De Sf. Nicolae i-am spus sa plece, ca nu mai suportam crizele pe care le avea la bautura si el, bineinteles tot beat, mi-a infipt cutitul de mai multe ori, in picior", ne-a marturisit Ioana Tufaru.

Ingropata in datorii, cu o pensie de doar 170 de lei pe luna si o afectiune a glandei tiroide ce nu-i permite sa munceasca, Ioana Tufaru spune ca traieste de pe o zi pe alta, intr-o saracie si mizerie de nedescris. Dupa moartea mamei sale, Ioana a fost lasata de izbeliste de rudele apropiate, singura aavere" constand intr-un apartament mostenit de la bunici.

aPe tatal meu biologic nu l-a interesat niciodata de mine. Prefera bautura. Al doilea sot al mamei, Alexandru Medeleanu, m-a mai ajutat, dar acum are si el familia lui si nu mai are nici o obligatie fata de mine", ne povesteste, resemnata, Ioana. Pentru ca nu a avut cu ce sa plateasca datoriile la intretinere, anul trecut, femeia era pe punctul de a fi evacuata din propria locuinta.

Restantele la intretinere, pe mai bine de doi ani, ajunsesera la fabuloasa suma de 109.000.000 lei vechi, dar a scapat dupa ce mai multi binevoitori au reactionat la anunturile umanitare si au contribuit, dupa posibilitati, la achitarea intregii sume. aAcum sunt la zi, dar din cei 170 de lei pensie de urmas, cum sa ma descurc? Mai fac figuratie la teatru, dar si asta doar cand ma cheama", spune Ioana.

Anda Calugareanu a ramas in memoria publicului larg pentru formidabilele piese realizate si interpretate singura, dar si in trio, alaturi de Florian Pittis si de sotul ei, Dan Tufaru. Anda a divortat de Tufaru si a incercat sa-si refaca viata alaturi de Alexandru Medeleanu, directorul de atunci al magazinului Victoria.» vezi articolul original


sursa:

vezi comentariile


cele mai citite stiri de azi


Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)Stiri despre berbec, categoria horoscopul zilei
Berbec
Stiri despre taur, categoria horoscopul zilei
Taur
Stiri despre gemeni, categoria horoscopul zilei
Gemeni
Stiri despre rac, categoria horoscopul zilei
Rac
Stiri despre leu, categoria horoscopul zilei
Leu
Stiri despre fecioara, categoria horoscopul zilei
Fecioara
Stiri despre balanta, categoria horoscopul zilei
Balanta
Stiri despre scorpion, categoria horoscopul zilei
Scorpion
Stiri despre sagetator, categoria horoscopul zilei
Sagetator
Stiri despre capricorn, categoria horoscopul zilei
Capricorn
Stiri despre varsator, categoria horoscopul zilei
Varsator
Stiri despre pesti, categoria horoscopul zilei
Pesti