Hipermarketurile dau bani pentru electrocasnicele vechi ale bucurestenilor


Facebook

Cine vrea sa scape de frigiderul sau televizorul vechi nu trebuie decåt sa il puna intr-un carucior si sa mearga cu el la cel mai apropiat hipermarket.

In schimbul avechiturii", magazinele ofera reduceri la achizitionarea unui aparat nou sau bonuri valorice.

Cei mai multi clienti care cumpara electrocasnice se plang ca nu stiu unde sa isi duca frigiderele sau televizoarele vechi sau stricate, care le ocupa tot spatiul din debara sau balcon, spun reprezentantii firmelor de electrocasnice din Capitala. Initial, companiile care comercializeaza bunuri de folosinta indelungata si-au deschis usile pentru "vechituria doar pentru luna iunie. Acum, acestea spun ca au fost nevoite sa prelungeasca perioada ofertei, din cauza solicitarilor prea mari. "Am organizat impreuna cu furnizorii nostri operatiuni de genul: vino cu aparatul vechi si vei primi o reducere la achizitionarea unui aparat nou, tot marca respectiva, cu reduceri de pana la 35%a, ne-a spus Andreea Mihai, director de marketing la unul din hipermarketurile din Bucuresti. Conform acesteia, luna trecuta, peste o mie de cliente si-au adus la companie vechile epilatoare. De asemenea, au mai fost aduse pentru reciclare o suta de televizoare vechi si peste 870 de monitoare.

Oferta lunii iulie: 150 de lei/televizor vechi

Un alt hipermarket din Capitala ofera un cupon valoric de 150 de lei pentru fiecare televizor vechi adus la sediul firmei. Cuponul poate fi folosit de clienti pentru achizitionarea unui nou televizor LCD sau plasma din orice magazin al companiei din Bucuresti. "Clientii pot veni si luna aceasta cu aparatele vechi la noi, dar de luna viitoare vor trebui sa-si duca aparatele la centrele speciale de colectarea, ne-a declarat un vanzator de la un raion de electrocasnice.
Steliana Bancu» vezi articolul original


sursa:
Citeste despre: electrocasnice,

Vezi comentariile
Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)


Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Balanta

Leu

Fecioara

Scorpion

Capricorn

Sagetator

Varsator

Pesti