Nicolae Guta: "Jur ca nu ma voi casatori legitim"


Share on Google+
Facebook
Nicolae Guta:

Cunoscut drept un om strangator, manelistul Nicolae Guta si-a pus 'la zestre' proprietati imobiliare impresionante, pe care nu doreste sa le imparta cu vreo sotie.

Cele mai citite stiri de azi

Manelistul locuieste in prezent cu Narcisa, concubina care i-a daruit de curand un baietel.

'Jur ca nu ma voi casatori legitim', declara sus si tare Nicolae Guta, spulberand visurile potentialelor sale pretendente.
'N-am fost insurat si nici n-o sa ma insor decat in fata lui Dumnezeu, asta e cel mai mare lega-mant', adauga manelistul, care a implinit 40 de ani. 'De ce? Simplu, nu vreau sa impart averea mea cu nimeni. In orice relatie s-a dovedit ca doar eu am muncit'. Cat despre planurile pe care le are cu actuala sa concubina, Narcisa, care i-a daruit in urma cu un an si jumatate un baietel, Nicolae Guta spune ca se implica si financiar. 'Investesc atat cat ii sta bine femeii mele, cat sa fie eleganta, ingrijita, sa nu-i lipseasca un pic de rasfat'.

Fost angajat la CFR si sudor la Regia Apelor, Guta are acum trei vile langa orasul sau de bastina, Petrosani, Hunedoara, ce pot fi lesne numite palate, estimate in total la un milion de euro. Manelistul mai detine doua apartamente in buricul Bucurestiului - unul in Piata Alba Iulia, celalalt pe bd. Unirii - si o vila in Bucurestii Noi. Conform expertilor imobiliari, agoniseala lui Guta ajunge la 1,6 milioane euro.

Bijuterii

Guta a adunat de-a lungul vremii si 3 kg de bijuterii de aur, a caror valoare ii sporesc averea cu inca 150.000 de euro

Palatul din Hunedoara: 300.000 aAceasta e una din cele trei vile de la Petrosani


Dacia Solenza: 2.000 aGuta este modest la capitolul automobile.Preferata sa ramane o Dacia Solenza, desi fiicei sale, Nicoleta, i-a cumparat masini luxoase


Apartament de lux: 250.000 a
Apartamentul lui Guta de pe bd. Unirii, din centrul Capitalei, este una dintre investitiile manelistului in afaceri imobiliare.


A treia vila in Petrosani: 300.000 a
In orasul lui natal, Petrosani, Guta mai construieste o impunatoare vila, pe langa cele doua pe care le are deja.» vezi articolul original


sursa:
Cele mai citite stiri de azi


Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Balanta

Leu

Fecioara

Scorpion

Capricorn

Sagetator

Varsator

Pesti