Numele companiei Altex folosit in pacalirea unor utilizatori de cartele GSM preplatite


Facebook

Un grup de tineri îşi reîncărcau ilegal cartelele GSM, trimiţand un mesaj scris prin care cereau celui apelat să cumpere o cartelă şi să le trimită codul de reîncărcare pentru a putea caştiga un premiu din partea retailerului Altex, a anunţat astazi lanţul de magazine, conform NewsIn.

Tinerii au trimis mai multor utilizatori de cartele preplatite GSM, un mesaj prin care ii anunţau ca au caştigat un premiu in valoare de 500 dolari şi un telefon mobil oferit de Altex. Pentru a intra in posesia premiului, utilizatorii trebuiau sa achiziţioneze, din cel mai apropiat loc, o cartela telefonica in valoare de 21 dolari şi sa trimita codul de reincarcare la numarul de la care primisera mesajul, in termen de 30 de minute.


In momentul in care "falşii caştigatori" sunau la numerele respective, le raspundea un barbat, care susţinea ca este reprezentant Altex şi le dadea detalii despre promoţia inexistenta. Prin urmare, tinerii responsabili de aceasta frauda, işi incarcau telefoanele, iar "pagubiţii" ramaneau fara creditul achiziţionat şi fara falsul premiu.


Pana in acest moment, s-au primit aproximativ 70 de reclamaţii de la persoane care au primit aceste mesaje mincinoase. Altex a iniţiat deja o investigaţie cu ajutorul firmelor implicate si al autoritaţilor competente.
Vezi comentariile


Cele mai citite stiri de azi


Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)


Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Balanta

Leu

Fecioara

Scorpion

Capricorn

Sagetator

Varsator

Pesti