Peste 600 de persoane au participat la Balul Insuratilor


Facebook

De: Robert MATEI Sala de festivitati a firmelor Gliga a devenit, sambata, 6 februarie, pentru a treia oara gazda celui mai mare bal organizat in municipiul Reghin, Balului Insuratilor, la care au luat parte anul acesta un numa record de 620 de participanti.

Cuplurile si-au rezervat locurile la bal, unde au venit costumati in port national, pentru a-si reprezenta zona si traditiile populare, locurile disponibile au fost ocupate in timp record spre surprinderea organizatorilor de peste 300 de cupluri din judetul Mures, drept pentru care organizatorii nu au mai fost nevoiti sa isi faca reclama pentru promovarea evenimentului.

Octavian Ursulescu si Ilie Frandas, amfitrionii balului
Manifestarea a fost organizata de firmele Gliga si Asociatia Culturala "Mosteniri Muresene". Prezentatorul balului a fost indragitul om de televiziune Octavian Ursulescu, care a fost ajutat de reghinenanul Ilie Frandas. Daca in ultimi doi ani evenimentul se bucura de vizita unor oficialitati si invitati speciali din randul secretarilor de stat, senatori, deputati, prefecti sau a presedinti ai Consiliului Judetean in acest an  participantii nu au mai primit invitatii "moca" si toti participantii si-au rezervat locuri si si-au platit consumatia. De la bal nu au lipsit chizesii, nici filmele documentare despre obicieiurile populare, expozitile de costume populare si de icoane pe sticla.

sapte primari prezenti la eveniment
In a...

vezi articolul original
Vezi comentariile
Cele mai citite stiri de azi


Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)


Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Balanta

Leu

Fecioara

Scorpion

Capricorn

Sagetator

Varsator

Pesti