Reflexoterapia ajuta la regenerarea articulatiilor intervertebrale


Share on Google+
Facebook

Maria Codreanu, 51 de ani, CraiovaSufar de spondiloza cervicala. Imi amortesc mainile si ziua, si noaptea. Poate fi reflexoterapia o solutie pentru rezolvarea problemei mele? Ce sanse as avea?Aveti toate sansele, iar adevarata reflexoterapie de echilibrare, cea care se aplica la urechi, maini si anumite zone de la picioare, va va deveni 'cel mai bun prieten'.

Cele mai citite stiri de aziMasajul reflexogen aplicat la urechi are efect pentru rezolvarea problemelor aparute in jumatatea superioara a corpului.

Astfel, pentru spondiloza cervicala va puteti ajuta masand 'zgarciuletul ingrosat' care incepe la baza urechii, deasupra lobului, pe o lungime de 2 cm: 'striviti' usor intre degete zona, masand in profunzime, la un prag suportabil al durerii, la ambele urechi, de cat mai multe ori pe zi.

Spondiloza este cauzata in principal de un proces de uzura a articulatiilor, care se accentueaza cand in sange nivelul hormonilor sexuali scade. O data cu reducerea secretiilor hormonale ale glandelor genitale incepe uzura articulatiilor, vasele de sange isi pierd elasticitatea si apar dezechilibre functionale la inima, tiroida si prostata.

Reflexoterapia scoate in evidenta si ajuta la eliminarea piedicilor pe care organismul le are in calea bunei functionari a mecanismului de autoreglare, astfel incat sistemul nervos central si periferic sa poata declansa anumite procese de regenerare.

Pentru consultatie si tratament va astept la cabinetul Prima Reflex. Adresa noastra este: Calea Calarasilor nr. 178, bl. 60, sc. B, ap. 38, parter.

Cititorii ziarului Libertatea care se programeaza in urmatoarele 5 zile beneficiaza de consultatii gratuite. Va puteti programa la nr. de tel.: 320.00.23.

Georgeta Baloiu
Specialist in reflexoterapie» vezi articolul original


sursa:
Cele mai citite stiri de azi


Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Balanta

Leu

Fecioara

Scorpion

Capricorn

Sagetator

Varsator

Pesti