Scleroza multipla se poate vindeca


Facebook

Desi am doar 24 de ani, intr-o noapte m-am trezit cu dureri de picioare groaznice si in cateva ore nu am mai putut merge. Pur si simplu, am picioarele paralizate.

Dupa un examen RMN mi s-a pus diagnosticul de scleroza in placi. Ce tratament alternativ m-ar ajuta sa nu devin o povara pentru familia mea, tinand cont ca tratamentul cu hidrocortizon are multe efecte negative? C.P., Oradea.
Scleroza multipla este o afectiune a sistemului nervos care apare din cauze inca necunoscute, caracterizata prin degradarea treptata a tecilor de mielina care invelesc celulele nervoase ale creierului si maduvei spinarii.
MANIFESTARI
In faza de debut scade vederea, apare strabismul datorat paraliziei trecatoare a musculaturii ochiului. Bolnavul are ameteli bruste, simte furnicaturi sau amorteala picioarelor. La inceput, pacientul are o viata normala. Cand boala s-a instalat, pacientul capata o voce sacadata iar mersul devine aproape imposibil. Dupa multi ani, apare incontinenta urinara ca si diminuarea sau pierderea vederii. Evolutia dureaza ani sau zeci de ani, alternand perioade de ameliorare cu cele acute, in final bolnavul devenind paralizat total sau partial. In zilele noastre, boala se poate depista prin analiza RMN, analiza care evidentiaza clar leziunile de demielinizare. Ca tratament, in medicina clasica se folosesc corticoizi - imunosupresoare, betainterferon, dar cu rezultate temporare in vindecarea bolii.
REECHILIBRARE ENERGETICA
In urma observatiilor facute de-a lungul timpului, am ajuns la concluzia ca marea majoritate a cazurilor de scleroza multipla sunt de natura energetica. Se produc blocaje energetice la diferite nivele si, in functie de locul blocajului, apar simptomele specifice. De aceea am tratat boala din punct de vedere energetic. Adica am folosit reechilibrarea energetica cu ajutorul unui aparat de conceptie proprie, reflexoterapia, masaj terapeutic, dezintoxicarea organismului printr-un regim special, si, nu in ultimul rand, curatarea spirituala. Nu am inclus in calcul pe cei care au facut 2-3 zile de tratament si au crezut ca in acest timp se vindeca. Nu putem face minuni dumnezeiesti in 2-3 zile.
DURATA TRATAMENTULUI
Folosind aceste metode combinate, am ajuns la vindecarea slerozei multiple. Dintre cei care nu s-au vindecat, dar care au urmat tratamentul de mai sus, 95% au facut mari progrese sau nu au mai avut pusee. In ultimul timp, am instituit serii de cate 60 zile consecutive, deoarece am considerat ca bolnavii de scleroza multipla sunt "mari" consumatori de energie. In acest interval de timp se poate produce un echilibru energetic si din acea zi organismul nu mai pierde energie, ci incepe sa acumuleze.

» vezi articolul original


sursa:

vezi comentariile


Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)
Stiri despre berbec, categoria horoscopul zilei
Berbec
Stiri despre taur, categoria horoscopul zilei
Taur
Stiri despre gemeni, categoria horoscopul zilei
Gemeni
Stiri despre rac, categoria horoscopul zilei
Rac
Stiri despre leu, categoria horoscopul zilei
Leu
Stiri despre fecioara, categoria horoscopul zilei
Fecioara
Stiri despre balanta, categoria horoscopul zilei
Balanta
Stiri despre scorpion, categoria horoscopul zilei
Scorpion
Stiri despre sagetator, categoria horoscopul zilei
Sagetator
Stiri despre capricorn, categoria horoscopul zilei
Capricorn
Stiri despre varsator, categoria horoscopul zilei
Varsator
Stiri despre pesti, categoria horoscopul zilei
Pesti