Un avion disparut in 1946 a aterizat in 1993 in America de Sud


Facebook

Un avion de pasageri, care a disparut fara urma in anul 1946, pe traseul Rio - Havana, a aterizat in luna decembrie 1993, pe aeroportul Bogota din Columbia.

Cele mai citite stiri de azi
La bordul sau se aflau 36 de schelete. Cum poate ateriza un avion avand doar schelete la bord, numai Dumnezeu stie!

Din grupul de experti care cerceteaza acest caz face parte si cercetatorul in domeniul parapsihologiei dr. Gloria Hamandez. Dupa cum afirma aceasta, in acest caz poate fi vorba despre o deplasare in timp. Ea a lansat si ipoteza ca moartea pasagerilor ar putea avea legatura cu un posibil contact cu fiinte extraterestre. "Daca avionul ar fi zburat intr-un gol din timp, oamenii ar fi ramas cu siguranta in viata. Si, in plus, ei nu ar fi fost nici macar cu o zi mai in varsta decat erau la decolarea ce a avut loc in anul 1946", a adaugat un om de specialitate.

"Insa datorita faptului ca avionul era plin cu schelete si curelele de siguranta erau inca nedesfacute, nu poate fi exclusa teoria ca cineva "din afara" i-a omorat pe pasagerii aflati la bordul avionului si apoi, dintr-un loc necunoscut, l-ar fi dirijat spre Pamant. Se stie ca extraterestrii pot executa operatiuni extrem de complexe datorita tehnologiilor foarte avansate pe care le detin". Guevara afirma ca echipa de cercetatori va face tot ce ii sta in putinta pentru a elucida acest mist...

vezi articolul original
Vezi comentariile
Cele mai citite stiri de azi


Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)


Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Balanta

Leu

Fecioara

Scorpion

Capricorn

Sagetator

Varsator

Pesti