A aparut primul film horror ca promoveaza dreptul la viata - The Life Zone


Facebook
A aparut primul film horror ca promoveaza dreptul la viata - The Life Zone

Singurul film horror care promoveaza dreptul la viata starneste discutii aprinse in America la doar cateva zile de la premiera.

Cele mai citite stiri de azi

The Life Zone este un horror regizat de Rod Weber  si este comparat cu productii ca "Inside" ("À l'intérieur"), "Grace" sau "The Unborn". 
In primul horror din lume care promoveaza dreptul la viata si anti-avortul sunt rapite trei femei care se pregateau sa renunte la sarcina de un preot - un barbat misterios ( Robert Loggia) care le obliga sa stea inchise intr-un spital pana nasc copiii.
Scenele in care femeile captive incearca sa-si provoace singure avort i-au ingrozit pe multi spectactori!  Cele 3 femei sunt torturate iar multe din imagini au fost catalogate drept greu de privit. Finalul este si el unul nebun si merge pe linia - iadul este rezervat celor care avorteaza.
Filmul cu un buget de 1.5 milioane de dolari este produs de Kenneth Del Vecchio - un fost judecator cu pretentii de senator si a starnit reactii controversate.
Din distrubutie fac parte Lindsay Haun (Village of the Damned), Charles Durning (Dog Day Afternoon), Martin Cove (The Karate Kid) si  Blanche Baker (Sixteen Candles).
Vezi comentariile
Cele mai citite stiri de azi


Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)


Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Balanta

Leu

Fecioara

Scorpion

Capricorn

Sagetator

Varsator

Pesti