Diverse actualitati

Publicat Marti, 18 octombrie 2016 , ora 14:43, de ROL.ro

A fost răpită, violată, drogată și trasă în țeapă. Reacția tatălui când a aflat

O fată în vârstă de 16 ani din Argentina, Lucia Perez, a murit după ce a fost răpită de o bandă de traficanți de droguri. 


Se pare că eleva a fost drogată, violată și trasă într-o țeapă de lemn. Ea a fost răpită din fața școlii la care învață de către o bandă de traficanți de droguri, apoi a fost obligată să consume cocaină și cannabis, pentru a putea îndura abuzurile sexuale brutale, conform procurorilor, potrivit The Sun. 
  
După ce actul înspăimântător s-a terminat, Lucia a fost lăsată la o clinică de dezintoxicare, iar personalul clinicii a presupus că luase o supradoza de cocaină și au tratat-o pentru asta.  

tras_in_teapa.jpg

Doar după o analiză amănunțită din partea lor, ei au descoperit aceste fapte terifiante, pentru că răpitorii fetei au curățat-o și au îmbrăcat-o pentru a-i ascunde rănile, înainte să o ducă la clinică. 
  
Procurorul Maria Isazbel Sanchez a declarat: “Din cauza faptului că a fost străpunsă cu acel lemn fata a murit. A fost supusă la acte sexuale inumane.” 
  
Polițiștii au urmărit duba care a fost folosită pentru a o lăsa pe Lucia la clinică și au arestat 2 bărbați, Matiaș Gabriel Farias, în vârstă de 23 de ani și Juan Pablo Offidani, în vârstă de 41 de ani. 
  
Un al 3-lea suspect este căutat de poliție, în dubă fiind găsite droguri, preservative folosite, jucării sexuale și muniție. 
  
Tatăl victimei vrea ca suspecții să-și petreacă toată viața în închisoare, el declarând: “Merită închisoare pe viață. Nu 10 sau 15 ani, pentru că după ce vor fi eliberați, o vor face din nou. Fiica mea a fost drogată, violată și străpunsă cu un obiect din lemn. Cine ar putea face așa ceva?

Ads

Cele mai citite stiri de azi