International

Publicat Vineri, 27 mai 2016 , ora 15:26, de ROL.ro

A găsit un sicriu vechi de 145 de ani al unei fetițe, înăuntru era o surpriză istorică...

Descoperire impresionantă în San Francisco!

În timp ce mai mulți muncitori făceau lucrări de amenajare într-o casă din San Francisco, au găsit un sicriu din plumb și bronz sub garajul din beton.

Descoperirile au dovedit că, în urmă cu 145 de ani, sub acea casă din San Francisco, fusese îngropată o fetiță într-un sicriu mic, cu capacul transparent. Un detaliu impresionant a fost faptul că trandafirul pe care îl ținea în mână fetița era încă vizibil.

sicriu2.jpg

Ceea ce este extraordinar la această descoperire este faptul că pielea era perfect conservată iar părul lung și blond al fetiței era intact. Se pare că fetița murise la vârsta de 3 ani.

Istoricii au aflat că 30.000 de persoane au fost îngropate în cimitirul Odd Fellows, fetița este una dintre ele, conform Daily Mail.  Ei au numit-o Miranda, numele fiicei celui care a descoperit sicriul ca de mică prințesă adormită. După ce legistul a rupt sigiliul iar capacul a fost deschis, cadavrul a intrat, din păcate, foarte repede în descompunere. Totuși ea rămâne o descoperire captivantă despre istoria modernă recentă.

sicriu3.jpgAds

Cele mai citite stiri de azi