Diverse actualitati

Publicat Luni, 24 octombrie 2016 , ora 13:54, de ROL.ro

A început să își ALĂPTEZE copilul într-un restaurant

Totul s-a întâmplat după ce Ashley Kaidel, proaspăta mămică, a început să își alăpteze bebelușul într-o cafenea. În scurt timp însă a observat că o femeie de la o altă masă o privea cu scârbă și făcea gesturi dezaprobatoare din cap. 


Ashley a fost șocată de atitudinea ei dar nu s-a lăsat intimidată. S-a întors cu fața spre ea și a privit-o în ochi pe toată durata alăptării. 
  
"Nu alăptez în public pentru a atrage atenția, ci pentru că este un proces cât se poate de normal și natural. Înainte de orice, sânii au fost făcuți pentru a susține viața propriului tău bebeluș. Prin intermediul lor îl hrănești. Așa că nu este nicio diferență între ceea ce am făcut eu în restaurant și alți clienți, care foloseau furculița sau lingura pentru a se hrăni. Aud foarte des oameni care spun că o femeie ar trebui să alăpteze într-un loc ferit, departe de privirile altor oameni. De ce? Copilul nu ar trebui izolat pentru că vrea să se hrănească. Te deranjează? Pur și simplu nu te mai uita!", a scris ea pe Facebook. 
  
Sunteți de acord cu ceea ce spune? 

Ads

Cele mai citite stiri de azi