Diverse actualitati

Publicat Joi, 20 octombrie 2016 , ora 11:33, de Cristina Stancu

A mers la un consult după ce a început să simtă ceva ciudat la fund. Medicii au fost șocați

Un caz incredibil.


Numele femeii din imaginea de mai sus este Jana Stoner iar dorința ei cea mai mare a fost să aibă posteriorul imens, deoarece o diviniza pe Kim Kardashian în această privință.

Tocmai de aceea nu a mai stat pe gânduri după ce s-a decis, a căutat un medic plastician bun, acesta i-a oferit un preț rezonabil, așa că operația a avut loc cât mai repede se putea: femeia și-a pus implanturi cu silicon în fese.

Ceea ce nu a observat nici ea și nici măcar doctorul a fost că operația nu a fost realizată bine, după ce a observat primele semne de discomfort în partea dorsală, ea a mers la un control.

Abia aici a descoperit ce îi făcuse chirurgul estetician: îi pusese în fese tipul de silicon care era folosit doar la implanturile mamare. Iată ce a declarat medicul care o consultat-o: ,,Nu este în regulă! Implanturile sunt atât de mari încat se mișcă singure. Cel care a făcut operația a folosit silicon pentru sâni. În fiecare fesă a pus câte o proteză uriașă, de 650 de mililitri".

După această descoperire cu adevărat șocantă și periculoasă pentru pacientă, Jana Stoner urmează să fie din nou operată pentru a i se înlătura siliconul care îi dăunează corpului, partea proastă este că va rămâne cu o imensă cicatrice inestetică.
Ads

Cele mai citite stiri de azi