Societate

Publicat Marti, 25 octombrie 2016 , ora 10:18, de ROL.ro

Această bătrână a revoltat toată România! Cum a fost fotografiată la metrou

Când te uiți în ochii "înlăcrimați" si "chinuiți" ai unei bătrâne care se întâmplă să fie năpăstuită tocmai la metrou, unde e mai mare aglomerația, parcă-parcă o vezi pe bunica ta în locul ei și nu îți vine să treci nepăsător și rece. 


Pe tactica asta se bazează și această doamnă, care cerșește, fără niciun pic de stres, la metrou cu ochii înlăcrimați și chinuiți de buzunarele pline...de bani...cerșiți.

Unui bucureștean i s-a făcut milă de o femeie care cerșea la colț de stradă și s-a decis să îi dea doi lei. După acest lucru se pare că acesta a rămas total dezamăgit când a văzut că femeia nu este atât de săracă pe cât credea el: "Doamna din imagine mi-a cerut cu lacrimi în ochi cinci lei să își ia de mâncare. I-am dat doi, s-a uitat ciudat la mine și a plecat scârbită mai departe. Întâmplarea a făcut să o văd ulterior în aceeași zi cum număra banii primiți. Încă râd când îmi dau seama că nu a făcut nicio facultate și totuși câștigă mai mult decât 90% din salariații din România." 

61762315.jpg
  
Pentru a vedea toată lumea ce vremuri trăim și de ce oameni suntem înconjurați bărbatul, păcălit de ochii mincinoși ai bătranei, și-a postat o fotografie cu femeia care era la cerșit și număra banii. Mai mult, pentru a fi înțeleasă imaginea publică tânărul a scris și mesajul de mai sus la descriere. 

Ads

Cele mai citite stiri de azi