International

Publicat Marti, 18 octombrie 2016 , ora 12:36, de Cristina Stancu

Acest bărbat are 92 de ani și 97 de soții, dar încă mai vrea! Motivul e HALUCINANT

Un om cu o viață de necrezut!


Mohammed Bello Abubakar are 92 de ani și locuiește în orașul Bida, din Niger, el este un adevărat personaj de vreme ce s-a căsătorit cu 97 de femei. Recent a fost lansat un zvon cum că ar fi murit, dar omul a ieșit să facă o declarație, spunând că este extrem de viu!

De-a lungul vieții bărbatul s-a căsătorit cu peste 100 de femei, el spune că are o chemare divină, el a și trăit mai mult decât cei 185 copii ai lui. Iată ce a declarat el pentru publicația nigeriană Vanguard: ,,Draga mea, sunt foarte viu și sănătos tun. Zvonul nu are nicio bază și poate fi descris cel mai bine drept lucrul contestatarilor mei, pentru că invidiază ceea ce Dumnezeu a făcut și ce încă face pentru mine. Ceea ce fac este divin. Este o misiune și o voi face până la sfârșit".

El mai spune că va continua să se căsătorească cu cât mai multe fmeei, și a avut până acum 107 soții, a divorțat de 10, rămânând cu 97. Învățații musulmani sunt de acord cu faptul că un bărbat își poate luat 4 soții, doar că trebuie să aibă grijă de ele în mod egal, dar Abubakar are propria lui interpretare, el spune că  „Koranul nu stabilește o limită și depinde de propriile tale puteri".

Omul a avut probleme cu poliția din cauza presupusei sale misiuni divine, pe când avea 86 de soții a fost arestat, dar a fost eliberat în același an cu o singură condiție: să divorțeze de 82 dintre cele 86 de soții ale lui. Dar se pare că bărbatul nu s-a ținut de cuvânt.

Jurnaliștilor de la The Nation a explicat de ce continuă să se căsătorească cu cât mai multe femei: ,,Numărul mare de soții pe care le am? Am numai 97 de soții. Mă voi căsători cu mai multe femei. Voi continua să mă căsătoresc atât timp cât sunt în viață. Dacă era după mine, m-aș fi însurat cu poate două femei, însă ceea ce fac este divin. Vreau doar să-i sfătuiesc pe cei care se luptă împotriva numărului meu de neveste să înceteze, pentru că astfel de oameni îi declară război lui Dumnezeu, creatorul lor".

sotii-multe.jpg
Ads

Cele mai citite stiri de azi