Societate

Publicat Marti, 25 octombrie 2016 , ora 12:53, de Cristina Stancu

Acest câine are găuri în gât, dar nu vei crede niciodată ce poate să iasă din ele!

Un caz care depășește orice limită!


Wilson Martins Coutinho a salvat un câine de pe străzile din rio de Janeiro, dar ce s-a întâmplat cu micul ghem de blană e incredibil. Într-unul dintre tururile lui prin oraș a dat peste un câine micuț, el era cel mai rău caz pe care l-a întâlnit vreodată, până și imaginile singure te vor face să tremuri!

Găurile din gâtul lui erau atât de mari încât își putea băga degetele înăuntru deoarece în fiecare zi câinele era băgat în apă clocotită, suferința prin care a trecut este inimaginabilă. Wilson era conștient că fiecare minut conta, căinele trebuia să fie ajutat imediat.

După ce l-a luat și au ajuns acasă l-a băgat sub anestezie și câinele a adormit imediat, dar munca de-abia acum începea. I-a dezinfectat pielea și mare parte a blănii trebuia îndepărtată, acesta fiind singurul mod prin care putea trata rănile. Apoi, Anja, așa cum a botezat-o el, a fost tratată pentru purici și căpușe și a fost înfășurată în bandaje.

În următoarea zi rănile i-au fost iar inspectate, dar ce i-a fost dat să vadă acestui om e incredibil: avea pumni întregi de viermi adânc în carne, înăuntrul rănilor. Wilson, împreună cu colegii lui, au soc toți viermii și i-au tratat rănile, spălându-le în fiecare zi. Acum Anja este în siguranță și este iubită.

Lume are nevoie de mai mulți oameni ca Wilson!

caine-2.jpg

caine-3.jpg

caine-4.jpg
Ads

Cele mai citite stiri de azi