ADEVARATA CAUZA A MORTII CELOR TREI TINERE din Constanta! Uite ce faceau cand a izbucnit INCENDIUL DIN LOCAL


Share on Google+
Facebook
ADEVARATA CAUZA A MORTII CELOR TREI TINERE din Constanta! Uite ce faceau cand a izbucnit INCENDIUL DIN LOCAL

Reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgența (ISU) Dobrogea au declarat, potrivit Agerpres, ca dintre cele trei victime, numai una a fost gasita carbonizata de catre pompieri.

A patra fata, cea care a fost ranita grav și care a fost transportata cu un elicopter SMURD la un spital din București, apucase sa coboare scara din lemn a restaurantului inainte de prabușirea plafonului dintre parter și mansarda. Tanara ranita, in varsta de 19 ani, a fost transportata cu un elicopter SMURD la Spitalul pentru arși din București si este in stare critica.

"Cand a fost gasita de pompieri, fata le-a spus acestora ca sus mai erau alte persoane", au afirmat oficiali ai ISU.

Dispecerul Inspectoratului pentru Situații de Urgența Dobrogea a declarat ca incendiul s-a iscat la restaurantul libanez Beirut care a ars in totalitate, flacarile extinzandu-se și la alte doua localuri unde erau clienți - Cazinoul Vegas și Legendary Pub.

Unul dintre clienții care se aflau la pub-ul aflat in aceeași cladire cu restaurantul Beirut, Sorin Lucian Ionescu, afirma ca deși pompierii au venit repede la fața locului, din cauza mașinilor parcate neregulamentar și a vantului intervenția a fost ingreunata.

"Din pacate, Legendary Pub e istorie. Din fericire, cei care eram sus, deasupra restaurantului libanez Beirut, am scapat cu toții () Din pacate, au fost și victime. Eram la bar, cand am vazut ca iese fum de sub tejghea și de langa mixer. Mirosea a mancare. Am vazut ca se ingroașe fumul și am coborat in ordine, fara panica. Zece minute mai tarziu, scara pe care doar coborasem se facea scrum. Casele din spatele clubului ardeau deja. Dupa jumatate de ora, focul a izbucnit și mai tare. Pompierii au venit imediat, de vreme ce au sediul la 200 metri, dar s-au descurcat greu din cauza mașinilor parcate aiurea () și a vantului puternic. Mirosim a fum ca dracu. Dar asta e cea mai mica paguba", a scris pe pagina sa Sorin Lucian Ionescu.

Potrivit reprezentanților ISU, fetele care și-au pierdut viața aveau varsta de 22, 23 și, respectiv, 24 de ani, iar cea care a scapat cu viața, fiind insa ranita grav, are 19 ani. Una dintre decedate, Micky, era din Mangalia și urma cursurile Facultații de Drept și Administrație Publica.

Pentru stingerea incendiului au intervenit noua autospeciale, cu 64 de subofițeri și cinci ofițeri, timp de peste cinci ore.» vezi articolul original

Cele mai citite stiri de azi


Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Balanta

Leu

Fecioara

Scorpion

Capricorn

Sagetator

Varsator

Pesti