International

Publicat Vineri, 14 octombrie 2016 , ora 09:47, de Cristina Stancu

Adolescenta și-a ucis tatăl, i-a dus corpul în magazie, și-a chemat prietenii, ce a urmat e ȘOCANT

Crystal Brooke Howell avea 17 de ani atunci când și-a ucis tatăl, Michael Howell, în vârstă de 50 de ani.


Howell a fost un fost redactor sportiv și scriitor. Fata și-a împușcat tatăl o singură dată în cap în timp ce acesta trăgea un pui de somn în cabana lor cu opt dormitoare în zona Sheepback Mountain. Apoi fata a dus corpul tatălui în magazia de lângă cabană și l-a îndesat într-o cutie de plastic mare și l-a acoperit cu un sac de dormit.

Crystal avea doar 17 ani atunci când a făcut acest lucru odios, în 2014 și a fost condamnată la 30 de ani în închisoare. Și mai șocant este ce a făcut după ce și-a ucis cu sânge rece propriul tată: și-a mutat prietenii în casă pentru petreceri care implicau și droguri, autoritățile spun că principala activitate a fetei a fost să cheltuie banii tatălui său. Se pare că le-a spus prietenilor săi că tatăl ei s-a mutat în Georgia, și s-a sinucis.

Totul s-a aflat atunci când doi dintre prietenii care locuiau la ea au intrat în magazie și, în timp ce făceau curățenie, au găsit cutia de plastic, au dat sacul de dormit deoparte și au văzut cadavrul tatălui fetei.

În ziua crimei fata a mers cu mașina tatălui la mamă, i-a spus acesteia că vrea să locuiască cu ea fiindcă a fost eliberată din custodia tatălui. Dar a rămas la mama ei doar puțin, cât să facă un duș, apoi a plecat să se întâlnească cu un prieten. 

crystal-2.jpg
Ads

Cele mai citite stiri de azi