Stiri mondene

Publicat Vineri, 09 septembrie 2016 , ora 10:00, de Cristina Stancu

Adriana Iliescu își simte sfârșitul aproape. Fetița ei plânge, gestul femeii te va cutremura

Adriana Iliescu a ajuns la frumoasa vârstă de 77 de ani și face un gest care îi va uimi pe mulți.


Ea înțelege că sfârșitul e aproape, de aceea s-a pregătit din vreme pentru că a declarat că nu vrea ca fiica ei să treacă prin momente dificile. Ea a rămas însărcinată la vârsta de 67 de ani, în 2005, prin inseminare artificială și a adus-o pe lume pe Eliza, o fetiță perfect sănătoasă.

În prezent, Eliza este o domnișoară elegantă care ia numai note mairi și, așa cum se laudă mama ei, se poate descurca singură, poate avea grijă de ea însăși, când va fi nevoie. Ea știe deja să calce, să facă mâncare și să facă ordine în casă.

Cea mai bătrână mamă din România a făcut pregătirile necesare pentru propria înmormântare, de câțiva ani. Și-a cumpărat tot ce trebuie, printre care și un sicriu.

Se pare că și-a pregătit fiica pentru acest moment teribil de care este foarte conștientă, ea a declarat pentru cancan.ro: ,,Este un subiect intim, nu vreau sa discut cu nimeni despre asta. Chiar daca am facut acest lucru, nu este nimic anormal".

Un incident s-a petrecut de curând pe stradă este relatat tot de cancan.ro: se pare că o femeie i-a întins Adrianei Iliescu zece lei și i-a spus să cumpere fetiței ceva, dar fosta profesoară s fost foarte jignită, spunând că nu primește pomană de la nimeni. Femeia care credea că face un gest frumos și-a cerut iertare și a plecat.

4548-295759-eliza2.jpg


Cele mai citite stiri de azi