Stiri mondene

Publicat Miercuri, 21 septembrie 2016 , ora 12:53, de Cristina Stancu

Angelina Jolie DIVORȚEAZĂ de Brad Pitt. A aflat ceva îngrozitor după ce a angajat detectivi

Cuplul de aur de la Hollywood se destramă! Iată motivul.


La scurt timp după ce a fost făcut anunțul referitor la divorțul Angelinei Jolie de Brad Pitt au apărut și diferite ipoteze despre motivele divorțului.

În documentele depuse de Angelina Jolie, aceasta a scris că motivul ar fi ,,diferențele ireconciliabile" dintre cei doi actori, deși presa internațională a lansat ipoteza infidelității lui Brad Pitt.

Conform publicației Page Six, Angelina Jolie ar fi angajat detectivi particulari care să-i urmărească soțul, în acest fel ar fi aflat ea că Pitt o înșală cu actrița Marion Cotillard, alături de care actorul a și jucat în filmul Allied. În plus, conform aceleiași publicații, se pare că Brad Pitt ar mai fi înșelat-o și cu ,,prostituate din Rusia".

Conform tabloidului TMZ, Angelina ar fi avut un alt motiv de divorț, ea ar fi nemulțumită de modul în care soțul se comportă cu copiii, mai precis de metodele părintești în care credea și pe care le folosea Pitt. Mai mult, același tabloid mai precizează încă două motive: faptul că actorul consuma destul de des substanțe interzise, dar și acela că ar avea probleme de controlarea furiei.

Anjelina Jolie nu a cerut pensie alimentară pentru cei 6 copii, dar dorește custodie legală, nu fizică. Se pare că actele ar fi fost depuse pe 15 septembrie.

Reacția lui Brad Pitt a fost aceasta: ,,Sunt foarte trist pentru toate acestea, dar acum mai important este binele copiilor noștri. Rog amabil presa să le dea liniștea pe care o merită în acest moment" (conform unui comunicat pentru revista People).

Cei doi actori formează un cuplu de 12 ani, au trei copii biologici și trei adoptați și s-au căsătorit în urmă cu un an în Franța.

Cele mai citite stiri de azi