Diverse actualitati

Publicat Vineri, 14 octombrie 2016 , ora 10:42, de ROL.ro

Animalul ei de companie este un ȘARPE. Acesta refuza hrana așa că l-a dus la VETERINAR

O femeie a avut un șarpe ca animal de companie, pe care l-a iubit foarte mult. Șarpele avea o lungime de aproximativ trei metri și făcea parte din specia Pythonidae (Piton). La un moment dat, într-o zi, șarpele s-a oprit din mâncat și n-a mai vrut să se hrănească nici în ruptul capului.


După câteva săptămâni de încercări disperate de a-l face să mănânce, femeia a dus șarpele la veterinar, pentru un consult. Femeia i-a explicat situația veterinarului și l-a întrebat ce se întâmplă cu animalul său de companie.

Medicul veterinar a întrebat-o imediat dacă șarpele doarme cu ea noaptea, sau lângă ea, în pat sau prin preajma ei, și dacă se întinde des atunci când este lângă ea. Femeia i-a răspuns că da și că îi este foarte greu, acum că bietul șarpe nu mai mănâncă nimic și nici nu își mai manifestă afecțiunea așa cum o făcea de obicei.

Însă, ce i-a spus veterinarul a făcut-o să tremure de frică.

Doamnă, șarpele dumneavoastră nu este bolnav, nu are absolut nimic. Șarpele dumneavoastră cred că se pregătește să vă mănânce.  Se întinde lângă dumneavoastră pentru că vă măsoară. El trebuie să știe cât de mare trebuie să fie ca să vă înghită. Iar faptul că nu mai mănâncă de atâtea săptămâni, îmi confirmă temerile. El nu mănâncă pentru că are nevoie de spațiu în stomac. Altfel nu poate să vă digere.“

Femeia a plecat bulversată de la veterinar și a donat în aceeași zi șarpele către grădina zoologică din localitate.

Morala poveștii: În viață trebuie să ai grijă la șerpi. Doar pentru că par apropiați de tine și dorm în patul tău, nu înseamnă că intențiile lor sunt bune.

Ads

Cele mai citite stiri de azi