Timp liber

Publicat Marti, 13 septembrie 2016 , ora 11:40, de Cristina Stancu

AQUA VITA SERUM - Miracolul Hidratării

Apa constituie 70% din greutatea corporală, iar o hidratare optimă  îmbunătățește funcțiile pielii, protejează filmul hidrolipidic și ajută la mecanismul natural de apărare al pielii, lăsând tenul suplu și mai puțin vulnerabil la îmbătrânirea prematură.


APIVITA  a dezvoltat o formulă de hidratare avansată pentru SERUL AQUA VITA, îmbogățită cu acid hialuronic și fito-endorfine extrase din vitex, ce penetrează adânc epiderma, oferind hidratare orientată timp de 24 de ore.
SERUL AQUA VITA stimulează 3 elemente esențiale pentru un aspect tânăr al pielii, care tind să scada cu timpul: colagenul, elastina și acidul hialuronic. Tenul arată mai sănătos, revigorat și întinerit.

Serul AQUA VITA constituie un tratament cu rezultate uimitoare pentru piele datorită compoziției sale unice:

Acid hialuronic, în trei greutăți moleculare diferite ce asigură hidratarea profundă a a tuturor straturilor epidermei;

Fito-endorfine extrase din vitex, cu un sistem tehnologic extrem de avansat de încapsulare și transportare în epidermă (inovație APIVITA), ce asigură actiune rapidă și un ritm ideal de regenerare a celulelor pielii, care întăresc bariera protectoare de la suprafața pielii;

Aloe Bioactiv, bogat în vitamine, oligoelemente și aminoacizi, se absoarbe mai repede decât apa și oferă rezultate imediate, ajutând producția de colagen;

Ovăz și lecitină, care reduc pierderea de apă din piele și oferă suplețe și catifelare;

Propolis patentat, (inovație APIVITA, cu 8 studii clinice), protejează celulele împotriva factorilor nocivi externi și protejează împotriva îmbătrânirii premature;

Infuzie din 3 specii de ceai de munte grecesc (inovație APIVITA), ce înlocuiește apa din formulă pentru a spori proprietățile antioxidante ale produsului. Protejează pielea împotriva stresului oxidativ prin stimularea producției de colagen și elastină.

Ulei esențial de mușcată organică, care oferă confort, strălucire și revitalizare tenului.

Noul SER AQUA VITA este testat dermatologic pentru toate tipurile de piele și NU conține parabeni, silicon, etanolamină, propilen glicol sau uleiuri minerale.

Preț: 164.99 lei
Produsele APIVITA sunt disponibile în magazinul APIVITA din
Băneasa Shopping City și în farmaciile Sensiblu.

Pentru mai multe informaţii accesaţi:
www.apivita.com
www.facebook.com/Apivita.Ro/

Cele mai citite stiri de azi