International

Publicat Marti, 25 octombrie 2016 , ora 09:01, de Cristina Stancu

Asistenta a ars-o pe bătrâna de 89 de ani spălând-o timp de 5 ZILE cu CLOR! Motivul?

Motivul pentru care a făcut-o e înfiorător!


Asistenta șefă a unui azil de bătrâni din Sydney a fost mustrată în mod formal după ce a lăsat-o pe o femeie în vârstă de 89 de ani cu arsuri pe tot corpul după ce a spălat-o cu CLOR timp de 5 zile întregi.

Numele asistentei este Helena Bennett și, conform Daily Mail, motivul ei este unul și mai ciudat: ea a încurcat instrucțiunile pe care i le-a dat doctorul și a tratat-o pe femeie pentru o infecție pe care o avea, cu clor.

Doctorul care a făcut recomandarea tratamentului este dermatologul Lance Bear, el a prescris o soluție pe bază de înălbitor, și a subliniat foma corectă în care ar trebui diluat acesta dar tot ce a înțeles asistenta a fost că trebuie să prepare femeii o cadă în care să fie în proporție de 50% clor, cealaltă jumătate apă.

Din nefericire, pacienta nu a putut spune ce simte deoarece suferea și de alte afecțiuni, printre care și demența. Asistenta Bennett a spus doctorului că nicio cadă nu era disponibilă, așa că pacienta a stat pur și simplu pe un scaun în baie cu prosoape îmbibate în clor folosit în orice gospodărie, pe care chiar ea îl cumpăra.

Procedura era aceasta: prosoapele uscate erau puse pe pacientă pentru ca apoi să se toarne clor pe ele într-un interval de timp între 5-30 de minute. Mai mult, doamna Bennett a dat instrucțiuni angajaților azilului ca tratamentul sărmanei femei să continue! Când s-a întors din weekend și a văzut arsurile pe care le are pacienta, a oprit imediat tratamentul.

clor-2.jpg
Ads

Cele mai citite stiri de azi