Societate

Publicat Miercuri, 19 octombrie 2016 , ora 11:26, de Cristina Stancu

Au făcut un accident cu mașina iar copilul ei a fost STRIVIT în UTER de centura de siguranță

Ce s-a întâmplat cu el?


Hayley Mee era în mașină atunci când un șofer neatent a intrat în mașina ei. Impactul a împins-o în centura de siguranță și l-a strivit pe bebeluș. Stresul cauzat de această întâmplare a băgat-o în travaliu iar Felicity s-a născut la un kilogram și jumătate.

Accidentul a avut loc la o trecere de pietoni, iar fetița femeii de 32 de ani s-a născut la numai 31 de săptămâni. Asistentele s-au chinuit să găsească pulsul bebelușului și a fost băgată în operație pentru o cezariană de urgență.

Din nefericire, Felicity a încetat să mai respire imediat după naștere, dar doctorii au reușit să o resusciteze și a fost dusă de urgență la terapie intensivă.

După ce a petrecut patru săptămâni în spital, fetiței i s-a permis să meargă acasă pentru a-și sărbători prima aniversare. Iată ce mărturisește mama: ,,Era îngrozită de faptul că copilul meu nu va supraviețui, Felicity se mișca haotic în uterul meu, se învârtea și sărea iar și iar. S-a născut având un kilogram și jumătate și la început nu respira. Când i-am auzit bătăile inimi am îzbucnit în plâns".

Felicity s-a bucurat de fiecare minut a primei sale aniversări, iar părinții s-au simțit incredibil de norocoși că lucrurile s-au terminat cu bine.

felicity-2.jpg
Ads

Cele mai citite stiri de azi