International

Publicat Miercuri, 19 octombrie 2016 , ora 10:31, de Cristina Stancu

Au mers la un hotel luxos, dar nu au închis ochii până dimineața, era ca într-un film pentru adulți!

Mărturie incredibilă.


Mijlocașul francez Paul Pogba a fost acuzat de perturbarea liniștii publice într-un hotel din Manchester după ce mai mulți clienți s-au plâns de zgomotele asemănătoare celor dintr-un film pentru adulți care se auzeazu din camera fotbalistului. Conform The Sun, el intrase în cameră alături de cântăreața Dencia, iar mărturiile clienților care aveau camere alăturate lui sunt incredibile.

Iată ce spune un martor, potrivit The Sun:

,,Am stat în hotelul Lowry şi i-am văzut pe Pogba şi Dencia împreună. Nu ai cum să o confunzi pe Dencia: e foarte gălăgioasă şi excentrică.

Stăteam lângă ei la etajul trei al hotelului şi i-am văzut de mai multe ori ieşind şi intrând în cameră. Am încercat să mă culc la ora 2 dimineaţa, după ce am stat mai mult în oraş. Se auzea muzică hip-hop foarte tare din camera lui şi multă chicoteală. Până la urmă s-au liniştit, dar între 3 şi 4 am am auzit nişte gemete inconfundabile.

Nu părea să le pese că vor fi auziţi şi continuau la nesfârşit. Părea că ascult un film pentru adulți. De câteva ori am auzit suspine de genul "Paul, iubitule" şi nu m-am simţit deloc confortabil. Era imposibil să nu auzi pentru că ea era foarte gălăgioasă"

Cele două staruri au negat că ar avea o relație.
Ads

Cele mai citite stiri de azi