AVIONUL DISPARUT din MALAYSIA: Un semnal ce ar putea fi de la CUTIILE NEGRE, descoperit de chinezi


Facebook
AVIONUL DISPARUT din MALAYSIA: Un semnal ce ar putea fi de la CUTIILE NEGRE, descoperit de chinezi

Căutările AVIONULUI DIN MALAYSIA, dispărut de o luna, continuă sâmbătă atât la suprafața, în sudul Oceanului Indian, cât și sub apa.


Căutările sunt cu atât mai disperate cu cât cutiile negre emit semnal 30 de zile.
 

O navă de căutare a chinezilor a descoperit UN SEMNAL pe o frecvență de 37,5 khz în sudul Oceanului Indian.

 

SEMNALUL DESCOPERIT POATE FI DE LA CUTIILE NEGRE ALE AVIONULUI MALAYSIA AIRLINES

 

Acest SEMNAL ar putea fi cel emis de CUTIILE NEGRE, care operează pe aceeași frecvență, în penultima zi în care acestea mai au baterii. Este până acum cea mai importantă șansa de a descoperi epavă aeronavei.

 

Cei care au dezvoltat tehnologia de emitere a semnalului spun că frecvență este identică cu cea folosită de cutiile negre ce înregistrează ultimele 30 de minute de dialog dintre piloți, dar și jurnalul de zbor.

 

10 avioane militare, 3 aparate de zbor civile și 11 nave maritime participă la căutările de sâmbătă, relatează CNN. Navă australiană Ocean Shield, destinată căutărilor subacvatice, este echipată cu o sondă de 35 de kilograme atașată la capătul unui cablu, pentru a capta semnalele acustice transmise de cutiile negre. Echipamentul high-tech împrumutat de către Statele Unite cuprinde o drona submarină prevăzută cu senzori și numită Bluefin-21, dar și un sistem de localizare al cutiilor negre, numit Towed Pinger Locator 25 care poate scană până la o adâncime de 6.000 de metri, sub apa.

 

Autoritățile malaysiene sunt disparate pentru că bateriile de la CUTIILE NEGRE încetează să mai transmită semnale la aprox. 30 de zile după prăbușire."Ne apropiem de termenul în care bateriile cutiilor expiră" a declarat un oficial australian pentru Sky News adăugând că acestea pot fi găsite și după ce nu mai emit semnal însă este "incredibil de dificil". Cele două CUTII NEGRE ale avionului sunt vitale în reconstrucția accidentului, ajutându-i pe anchetatori să stabilească ce s-a întâmplat exact în cabină de control, în ultimele minute, înainte de prăbușire.
Vezi comentariile


Cele mai citite stiri de azi


Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)


Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Balanta

Leu

Fecioara

Scorpion

Capricorn

Sagetator

Varsator

Pesti