Diverse actualitati

Publicat Vineri, 21 octombrie 2016 , ora 11:51, de Cristina Stancu

Băiatul a fost atacat și torturat BRUTAL, dar pe patul de moarte a primit ceva minunat

Chinul prin care a trecut acest copilaș de numai 8 ani.


Robbie Middleton tocmai împlinise 8 ani dar de ziua lui nu a primit cadouri ci un alt băiat a turnat benzină pe el, l-a legat de un copac și i-a dat foc în pădure. Din fericire Robbie a reușit să scape, să se întoarcă acasă, dar a leșinat pe stradă în fața casei.

Când a fost găsit avea bășici pe tot corpul iar pielea îi atârna de glezne, și aproape că murise. Cea care l-a găsit a fost mama lui, dar copilul avea arsuri pe 100% din suprafața corpului. Singura parte neatinsă de flăcări erau tălpile picioarelor lui.

După ce a ajuns la spital băiatul a trecut prin peste 150 de operații și numeroase transplanturi de piele, dar a reușit să trăiască. Deși este desfigurat și foarte traumatizat ceea ce l-a salvat a fost, de fapt, optimismul lui irecuperabil. El a spus ,,Trecutul e trecut, trebuie să alegi să renunți la el", tot el a fost cel care a strâns bani pentru victimele incendiilor.

Din păcate abia la vârsta de 20 de ani acele răni îl vor ajunge din urmă, ele s-au transformat în cancer de piele. În timp ce Robbie era pe patul de moarte din spital a realizat o înregistrare în care spune numele celui care i-a distrus viața - Dan Collins.

Până în acel moment poliția nu a putut găsi motivul pentru care Collins ar fi făcut așa ceva, astfel că acesta a scăpat. Totuși, în înregistrarea lui Robbie, adevărul a ieșit la iveală. Același personaj inuman îl violase cu 17 zile înainte de incident, așa că i-a dat foc pentru a-l face să tacă pe vecie. Collins a primit pedeapsa maximă.

copil-ars-2.jpg
Ads

Cele mai citite stiri de azi