Societate

Publicat Marti, 25 octombrie 2016 , ora 10:27, de Cristina Stancu

Băiețelul de 3 ani găsit MORT lângă câinele lui, dar ce i-a făcut acesta te va face să plângi!

Un caz extraordinar!


Un băiețel de numai trei ani a murit într-un incendiu al casei familiei sale din Washington, vinerea trecută. Autoritățile locale spun că animalul de companie al său a fost găsit lângă băiat. Din fericire ceilalți trei copii ai familiei împreună cu un adult au reușit să iasă din casa în flăcări.

Numele copilașului mort este Noah Whitcher, el a fost găsit mort în patul lui lângă câine și lângă ursulețul său de pluș. Poliția spune că animalul a încercat să îl protejeze pe micuț în timp ce întreaga lui cameră se umplea de fum și flăcări.

Se pare că incendiul a fost extraordinar de intens, topind totul în calea lui, un polițist a declarat că nimeni nu putea supraviețui unui asemenea lucru. Iată ce povestește un vecin: ,,Flăcările ieșeau din ferestre. Am fugit jos și i-am spus soției să sune la urgențe! Am strigat asta de multe, multe ori". Alți doi vecini care erau pe stradă au luat un furtun și l-au băgat pe fereastră pentru a ajuta la stingerea focului înainte de venirea pompierilor.

În tot acest timp singurul care îl ajuta pe copilașul de 3 ani era câinele lui care i-a fost alături până în moarte și dincolo de ea!

incendiu-copil.jpg


Ads

Cele mai citite stiri de azi