Diverse actualitati

Publicat Luni, 17 octombrie 2016 , ora 14:40, de ROL.ro

BAZE SECRETE sub pământ și centre de CLONARE! Ce se află sub noi și nu avem nici ce-a mai vagă idee

Nu este niciun fel de teorie a conspirației sau alte bazaconii. Centrele de clonare sunt reale, și nu sunt informație nouă. Clonarea, manipularea și modificarea ADN-ului au existat de la Noah încoace.


Potrivit disclose.tv , multe celebrități, atleți, muzicieni, modele, scriitori, producători, actori, toate tipurile de oameni de calitate din diferite industrii, sunt invitați în aceste laboratoare de clonare pentru sesiuni de genul ''plătește ca să te joci''.

După cel de-Al Doilea Război Mondial naziștii au descoperit cum să cloneze oameni printr-un proces de alterare a țesutului uman și lăsarea celulelor să se vindece până crește o persoană în adevăratul sens al cuvântului.

În prezent se vehiculează că ar fi centre de clonare peste tot prin lume și acestea sunt și locurile unde marii lideri ai lumiise întâlnesc în secret pentru a discuta probleme ce privește lumea. 

Cel puțin așa transmite discose.tv , până la dovezile concrete (care nu cred că vor exista în viitorul prea apropiat) ne rămân filmele de acțiune și popcornul.

Ads

Cele mai citite stiri de azi