Stiri mondene

Publicat Miercuri, 12 octombrie 2016 , ora 13:06, de Cristina Stancu

BIANCA DRĂGUȘANU, printre primele declarații de la nașterea SOFIEI: ,,Este un înger"

Bianca Drăgușanu face declarații despre viața de mămică, cum se simte vedeta de când are un îngeraș în viața ei?


Bianca Drăgușanu a declarat că o iubește mult pe fetița ei, iar de când este mamă viața ei a luat o altă întorsătură, iată ce declară vedeta: ,,Tot orizontul meu îl reprezintă fetița! Este o adevarată minune acest copil și îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-a ajutat să fiu părinte".

De două săptămâni Bianca și Sofia sunt cele mai răsfățate, Victor Slav le face toate poftele și le iubește ca pe ochii din cap. IAtă ce a mai mărturisit ea: ,,Fetița mea este un înger. Este foarte frumoasă și cuminte, chiar plânge destul de rar. Doarme bine, nu a făcut colici până acum, se trezește doar de două ori pe noapte pentru a mânca și este mereu veselă și drăgălașă. E minunată, iar pentru mine și Victor nu mai contează nimic în acest moment. Avem grijă amandoi de ea la fel de mult și ne place rolul de părinți.

Sofia are dormitorul ei, pătuțul ei, este o mică prințesă! Mama m-a ajutat mult cu ea în această perioadă, însă, săptămâna viitoare, se va întoarce acasă, așa că trebuie să îmi angajez o bonă. În cazul în care nu o să găsesc rapid femeia potrivită pentru bebeluș, totuși, o să mă descurc, pentru că, de când s-a născut, dorm cu copilul meu, îl dau să mănânce, mă joc cu el și îl veghez să îi fie bine. Tot orizontul meu îl reprezintă fetița! Este o adevarată minune și îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-a ajutat să fiu părinte".

bianca-1.jpg

Sursa: wowbiz.ro

Cele mai citite stiri de azi