Bugetarul milionar Ilie Gradinar isi rasfata animalele mai ceva ca pe copii. Un regat pentru cainii lui!


Facebook
Bugetarul milionar Ilie Gradinar isi rasfata animalele mai ceva ca pe copii. Un regat pentru cainii lui!

Bugetarul sibian care a reusit sa devina milionar in euro, Ilie Gradinar, este un mare iubitor de caini. Director general la SC Energie Termica SA Sibiu, Ilie "Gigacalorie" are in curtea vilei un ciobanesc mioritic, un Rottweiler si un Chow-Chow.

Pe ultimul l-a ales pentru ca are limba albastra si se spune ca "isi apara stapanul de stihii". Aranjat. Gradinar, in postura cel mai des intalnita, la patru ace Pasiune. Milionarul se joaca frecvent cu cainii sai, la care tine enorm Misiune. Sotia lui Gradinar plimba deseori cainii in Muzeul Satului Pozitie. Ilie Gradinar, zis Gigacalorie, este singurul bugetar din tara care apare in topul celor mai bogati romani Cele trei animale din curtea vilei pe care Gradinar o detine la Cisnadioara o duc regeste. Sunt hranite numai cu lucruri de soi, cum e firesc pentru un stapan care e milionar in euro si isi permite fineturi chiar si pentru animale. De multe ori, mancarea le este livrata de sofer de la cele mai scumpe supermarketuri din Sibiu. De altfel, pana si plimbarea nu e una oarecare: sotia lui Gradinar ia deseori cainii in masina si ii duce pentru plimbari lungi chiar in curtea Muzeului Satului din Dumbrava Sibiului, situat la sase kilometri de casa. Gradinar este cunoscut in oras ca mare iubitor de animale, dovada fiind cainii de rase diferite pe care ii are in curte si cu care, nu de putine ori, isi face timp sa se joace. Daca ciobanescul mioritic si Rottweilerul au devenit parte din familie pentru calitatile lor binecunoscute, la exemplarul de Chow-Chow situatia este putin diferita: se pare ca motivul pentru care acest animal i-a placut milionarului este capacitatea lui de a-si proteja stapanul de "stihii". Precizarea ii apartine chiar lui "Gigacalorie", care a spus, acum ceva vreme, ca animalul, care are limba albastra si seamana cu un leu, ar avea aceasta insusire mai rar intalnita. Pe site-urile de specialitate nu se pomeneste asa ceva, dar, cu toate acestea, Chow-Chow-ul este descris extrem de plastic: "La inceput, oamenii nu i-au considerat caini, ci un fel de animal fioros, un amestec de caine, urs si leu. De aceea, exemplarele importate din China au fost tinute in gradinile zoologice. Au trebuit sa treaca ani buni pana cand cineva a avut curajul sa ia o asemenea creatura acasa si sa o creasca drept animal de companie!". Mai mult, un specialist lanseaza o ipoteza interesanta si despre limba albastra a speciei: "La facerea lumii, cand Dumnezeu picta cerul in albastru, a stropit pe jos cu cateva picaturi de vopsea. Cainele Chow il urma si, la un moment dat, a lins vopseaua - din acea zi, Chow-Chow-ul a avut limba albastra!".


Seful de la Apa are si el paznic de "stihii"

"Catelul protector" al lui Gradinar are un frate care a ajuns la o persoana din aceeasi bransa, tot la un bugetar director al unei firme ce apartine Consiliului Local Sibiu, SC Apa-Canal SA. Mircea Niculescu , despre care insa nu se poate spune ca e milionar, si-a luat Chow-Chow din acelasi motiv, ca sa fie aparat temeinic de "stihii".


Un director din Primaria Sibiu are o avere de 8 milioane de euro. Bugetarul "de aur"


» vezi articolul original


sursa:

vezi comentariile


cele mai citite stiri de azi


Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)Stiri despre berbec, categoria horoscopul zilei
Berbec
Stiri despre taur, categoria horoscopul zilei
Taur
Stiri despre gemeni, categoria horoscopul zilei
Gemeni
Stiri despre rac, categoria horoscopul zilei
Rac
Stiri despre leu, categoria horoscopul zilei
Leu
Stiri despre fecioara, categoria horoscopul zilei
Fecioara
Stiri despre balanta, categoria horoscopul zilei
Balanta
Stiri despre scorpion, categoria horoscopul zilei
Scorpion
Stiri despre sagetator, categoria horoscopul zilei
Sagetator
Stiri despre capricorn, categoria horoscopul zilei
Capricorn
Stiri despre varsator, categoria horoscopul zilei
Varsator
Stiri despre pesti, categoria horoscopul zilei
Pesti