Capitala imbraca straie de sarbatoare in ajun de Mos Nicolae, cand Oprescu va aprinde luminitele din Bucharest Christmas Market


Facebook
Capitala imbraca straie de sarbatoare in ajun de Mos Nicolae, cand Oprescu va aprinde luminitele din Bucharest Christmas Market

Luminitele pentru sarbatorile de iarna vor fi aprinse de primarul general Sorin Oprescu in ajun de Mos Nicolae din Bucharest Christmas Market, zona amenajata deasupra parcarii de la Universitate, unde a fost montat si cel mai mare brad din Capitala.


   
Reprezentantii municipalitatii au declarat, joi, pentru Mediafax, ca Targul de Craciun din acest an va fi deschis din 5 decembrie, in ajunul sarbatorii Sfantului Nicolae, pana in 3 ianuarie 2013, in spatiul amenajat deasupra parcarii subterane de la Universitate.
   
Astfel, Oprescu va aprinde luminitele din Bucharest Christmas Market, in 5 decembrie, la ora 19.00, tot atunci fiind deschis si Targul de Craciun.
   
Aproximativ 22 de kilometri de ornamente, care au 2,7 milioane de leduri, sunt pregatite de municipalitate pentru sarbatorile de iarna din acest an.
   
Bucharest Christmas Market are 65 de casute in care vor fi vandute produse traditionale de Craciun, vin fiert si alte obiecte specifice sarbatorilor de iarna.
   
In acest an, bradul de Craciun a fost montat in zona Bucharest Christmas Market, acesta fiind cel mai mare din Capitala, cu o inaltime de 15 metri.
   
Municipalitatea va deschide in aceasta iarna doua patinoare, unul in Parcul Cismigiu si celalalt pe lacul Moghioros.Sursa: vezi articolul original
vezi comentariile


cele mai citite stiri de azi


Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)Stiri despre berbec, categoria horoscopul zilei
Berbec
Stiri despre taur, categoria horoscopul zilei
Taur
Stiri despre gemeni, categoria horoscopul zilei
Gemeni
Stiri despre rac, categoria horoscopul zilei
Rac
Stiri despre leu, categoria horoscopul zilei
Leu
Stiri despre fecioara, categoria horoscopul zilei
Fecioara
Stiri despre balanta, categoria horoscopul zilei
Balanta
Stiri despre scorpion, categoria horoscopul zilei
Scorpion
Stiri despre sagetator, categoria horoscopul zilei
Sagetator
Stiri despre capricorn, categoria horoscopul zilei
Capricorn
Stiri despre varsator, categoria horoscopul zilei
Varsator
Stiri despre pesti, categoria horoscopul zilei
Pesti