Diverse actualitati

Publicat Miercuri, 19 octombrie 2016 , ora 13:39, de ROL.ro

Ce se întâmplă când mori: Răspunsurile unor oameni care au "înviat"

"Ce se întâmplă când mori?" este o întrebare la care oamenii de știință oferă diferite răspunsuri, unele mai mult sau mai puțin susținute de studii. 


Un utilizator al site-ului Reddit a postat această întrebare și a primit raspunsunsuri din partea unor persoane care au experimentat acest lucru într-o formă sau alta. 
  
The Independent a selectat câteva răspunsuri, precizând că acestea nu pot fi verificate dacă sunt adevărate sau nu, scrie ziare.com. 
  
În urmă răspunsurilor, oamenii pot fi împărțiți în trei categorii: cei care nu au simțit nimic, cei care au văzut o lumina sau au interacționat cu o altă persoană și cei care au putut să vadă ceea ce se întâmplă în timp ce ei erau "morți", dar să fie capabili să facă ceva. 
  
"Îmi făceam o angiografie, eram treaz mă uitam la ecran și vorbeam cu doctorul. Alarma a început să sune și toată lumea s-a panicat. Lumea mea devenise ușoară și în ceață, apoi totul s-a făcut negru. Următorul lucru pe care mi-l amintesc a fost că am deschis ochii și l-am auzit pe doctor spunând 'L-am adus inapoi'. A fost cel mai liniștitor sentiment simțit vreodată", a notat cineva. 
  
Altcineva a povestit că într-o zi a leșinat, că nu a mai respirat și că circulația sângelui s-a oprit. "Simțeam că mă prăbușesc într-o gaură fără sfârșit în timp ce colegii mei strigau după ajutor. Am fost reînviat și nu am nicio amintire despre scurtul timp dinainte și după moartea mea", a precizat o altă persoană. 

Un bărbat care a luat supradoză de heroină a povestit că medicul i-a spus că inima sa s-a oprit, dar a adăugat că el nu a simțit nimic, precizând că a fost ca atunci când dormi fără să visezi. 
  
Altcineva povestește că în timp ce era transportată cu o ambulanță și-a putut vedea propriul corp inconștient. Aceasta a menționat și că își amintește cum arată medicul care era în ambulanță lângă ea, deși înainte să își piardă cunoștința nu îl văzuse. 
  
Altcineva a povestit că în acele momente era în picioare în fața unui "uriaș de lumină". 
  
"Stăteam undeva în picioare. Era ceață în jurul meu. L-am văzut pe cel mai bun prieten al meu ieșind din ceață. Mi-a spus că nu pot încă să plec, că trebuie să încerc și că dacă îi promit că nu renunț să lupt, mă trimite din nou pe Pământ. Am acceptat și imediat am fost împins în corpul meu", a notat o altă persoană. 

Ads

Cele mai citite stiri de azi