Diverse actualitati

Publicat Miercuri, 19 octombrie 2016 , ora 12:14, de ROL.ro

Ce se întâmplă dacă îți injectezi ulei în mușchi

Culturistul Romario Dos Santos Alves, în vârstă de 25 de ani, a fost la un pas de a i se amputa brațele, după ce și-a injectat în mușchi ulei.


Romario Dos Santos Alves și-a dorit să arate precum Incredibilul Hulk cu orice preț, notează Mirror. Și-a injectat în bicepșii și așa imenși un cocteil numit synthol, constând în ulei (cea mai mare parte), alcool și calmante. 
  
Căsătorit și tată, Romario Dos Santos Alves a simțit pe pielea sa ce decizie greșită a luat, fiind la un pas chiar de a-și pierde viața. O operație de amputare a brațelor fusese deja programată. 
  
"Îmi amintesc că medicul mi-a spus că trebuie să-mi amputeze ambele brațe-mi-au spus că totul acolo, mușchii mei, era piatră", a declarat tânărul. 
  
"Vreau ca și alții să vadă pericolele. Aș fi putut muri doar pentru că mi-am dorit mușchi mai mari. Chiar nu merită", declară el acum. 
  
Brazilianul a devenit obsedat de mușchi în urmă cu trei ani. "Am văzut niște tipi foarte mari la sală, cu brațe imense, și am început să mă împrietenesc cu ei", susține el. Aceștia sunt cei care i-au făcut cunoștință cu cocteilul de substanțe ce putea să-l coste viață. L-a încercat și s-a îndrăgostit de efectele sale. În scurt timp, a devenit și dependent. "Mi-am pierdut controlul", mărturisește el. 
  
La un moment dat, bicepșii săi deveniseră atât de tari, încât acul nu-i mai străpungea. În loc să se oprească, și-a cumpărat un ac special, folosit în mod normal pentru tauri, cel mai dur posibil. 
  
Omul și-a convins soția să îi injecteze uleiul în locurile în care singur nu ar fi putut ajunge. 
  
"I-am spus că nu e nicio problemă-că părăsește organismul după scurtă vreme", își amintește acesta. 
  
Când femeia a aflat ce îi injecta, l-a pus să aleagă între relație și cocteilul de substanțe. Pus în fața unei asemenea alegeri, bărbatul a intrat în depresie, a încercat să-și ia viața, iar ca urmare și-a pierdut și locul de muncă, mărturisește el. 

chalado.jpg
  
Când a ajuns la spital, soția sa era însărcinată în șase luni. A fost momentul în care s-a "trezit". Din păcate, reacțiile adverse au continuat să apară: durere constantă, iar rinichii aproape i-au cedat din cauza toxinelor. Atunci s-a pus problema amputării brațelor. 
  
Din fericire, a apărut o soluție de ultim moment, care a constat în extragerea pietrelor din bicepși. 
  
Deși de câțiva ani nu mai recurge la astfel de substanțe, încă își dorește să devină culturist profesionist și recunoaște că tot mai simte nevoia, uneori, să-și injecteze soluția. Știe însă că o singură injecție îl va face din nou dependent.Ads

Cele mai citite stiri de azi