Cele mai ciudate recorduri mondiale


Facebook
Cele mai ciudate recorduri mondiale

Un volum special al Guiness World Records, editat de curand, contine cele mai ciudate recorduri inregistrate in celebra Carte a Recordurilor. Iata in continuare 14 dintre acestea:

Throwdini - cel mai mare numar de cutite aruncate, record detinut  de  David R. Adamovich, supranumit "The Great Throwdini" in Statele Unite ale Americii. A aruncat 102 cutite lungi de 35 de centimetri in jurul partenerei sale, Tina Nagy, intr-un singur minut. rtecord stabilit pe 26 decembrie 2007.

Omul arici - Wei Shengchu, omul cu cel mai mare numar de ace infipte in cap: 2009. Record stabilit pe platourile emisiunii "Lo Show dei Record", la Milano, pe 11 aprilie 2009.

Omul tuturor recordurilor - Ashrita Furman, detinatorul celor mai multe recorduri din Guinness World Records. Originar din Queens, New York,, Keith Furman a primit prenumele Ashrita ("protejatul lui Dumnezeu", in sanscrita) de la profesorul sau de meditatie, Sri Chinmoy. Incepand din 1979, Ashrita a stabilit sau doborat 259 de recorduri. În momentul publicarii acestui volum special, el detinea 100 de recorduri.

Fara maini... aproape - Wang Weibao detine recordul de timp pentru mentinerea echilibrului in patru degete. Weibao a stat 19,23 de secunde in echilibru pe patru degete, pe platourile emisiunii "Zheng Da Zong Yi" (Guinness World Record Special), la Beijing, pe 9 noiembrie 2008.

Cel mai ecologic caine - Tubby, cainele cu cel mai mare numar de sticle reciclate. Tubby este un labrador din Pontnewydd, Marea Britanie. Se estimeaza ca a contribuit la reciclarea a 26.000 de sticle din plastic in ultimii sase ani, adunandu-le in timpul plimbarilor sale zilnice pentru stapana sa.

Cele mai multe obstacole sarite pe bicicleta - Benito Ros Charral detine recordul pentru cel mai mare numar de obstacole sarite, pedaland pe roata din spate a unei biciclete. Pe 19 aprilie 2009, spaniolul a sarit peste 48 de obstacole, pedaland pe roata din spate a unei biciclete.

Cainele care a mers cel mai repede pe skateboard - Tillman, un buldog englez, a parcurs distanta de 100 de metri pe skateboard, in 19,67 secunde, pe 30 iulie 2009.

Cele mai elastice femei din lume - Trei contorsioniste detin recordul pentru cea mai lunga perioada de timp petrecuta intr-o cutie. Neozeelandezele Skye Broberg, Nele Siezen si Jola Siezen au intrat intr-o cutie cu dimensiunile 66,04 x 65,58 x 55,88 centimetri, unde au stat 6 minute si 13,52 secunde, pe 20 septembrie 2009.

Cea mai rezistenta limba - Thomas Blackthorne detine recordul pentru cea mai mare greutate ridicata cu limba. A ridicat 12,5 kilograme pe 1 august 2008.

Cea mai grea limuzina din lume - The Midnight Rider cantareste 22.933 de kilograme, are o lungime de 21,2 metri si o inaltime de 4,1 metri. Este construita de Michael Machado si Pamela Bartholemew din California, si a mers prima data pe 3 septembrie 2004.

Record de indemanare si viteza - Steven Purugganan este cel mai rapid jucator de stacking. Purugganan a asamblat si dezasamblat structurile continand cel mai mare numar de pahare, in 5,93 secunde, cu ocazia campionatelor WSSA Greater Sport Stacking din orasul Cleveland, pe 3 iunie 2009.

Cel mai puternic fotbalist - Francisco Javier Galan Marin este autorul celui mai rapid sut. Pe 29 octombrie 2001, spaniolul a expediat mingea de fotbal cu o viteza de 129 de kilometri/ ora, in timpul emisiunii "El Show de los Records", transmisa din Madrid.

Salsa forever - Sarah Paddy Jones este cea mai batrana dansatoare profesionista de salsa. Sarah Paddy Jones, nascuta pe 1 iulie 1935, a castigat premiul I in spectacolul organizat de televiziunea spaniola "Tu si que vales", in decembrie 2009, devenind cea mai in varsta dansatoare de salsa acrobatic care primeste acest titlu.

Pinochio? Mehmet Ozyurek este omul cu cel mai lung nas. Nasul turcului masura 8,8 centimetri in lungime, cand a fost masurat pe platoul emisiunii "Lo Show dei Record" din Roma, pe 18 martie 2010.citeste despre: cele mai ciudate recorduri,

vezi comentariile


Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)
Stiri despre berbec, categoria horoscopul zilei
Berbec
Stiri despre taur, categoria horoscopul zilei
Taur
Stiri despre gemeni, categoria horoscopul zilei
Gemeni
Stiri despre rac, categoria horoscopul zilei
Rac
Stiri despre leu, categoria horoscopul zilei
Leu
Stiri despre fecioara, categoria horoscopul zilei
Fecioara
Stiri despre balanta, categoria horoscopul zilei
Balanta
Stiri despre scorpion, categoria horoscopul zilei
Scorpion
Stiri despre sagetator, categoria horoscopul zilei
Sagetator
Stiri despre capricorn, categoria horoscopul zilei
Capricorn
Stiri despre varsator, categoria horoscopul zilei
Varsator
Stiri despre pesti, categoria horoscopul zilei
Pesti