International

Publicat Marti, 25 octombrie 2016 , ora 10:44, de ROL.ro

Cinci ȚIGANI, care au încercat să JEFUIASCĂ un japonez la ROMA, au luat o bătaie SORĂ CU MOARTEA

Un site din Italia relatează o întâmplare ieșită din comun. Într-un articol postat pe news24roma.com, se susține că la Roma a avut loc o altercație cu rezultat neașteptat după ce cinci tâlhari rromi au atacat un japonez. Informația este însă contestată de unii bloggeri italieni, care și-au exprimat îndoiala cu privire la autenticitatea evenimentului relatat de sursa citata.


Mai mulţi bloggeri italieni au contestat ştirea privind incidentul din staţia de autobuz din capitala Italiei, însă, în goana după senzaţional, o parte din presa românească a prezentat-o ca fiind reală.

Ştire iniţială:

În staţia Termini din Roma, japonezul, alături de soţia sa au fost acostaţi de 5 hoţi rromi care le-au cerut geanta cu bunurile de valoare. Conform sursei citate, întâmplarea a fost înregistrată de camerele de supraveghere, iar în imagini se poate observa cum cei 5 atacatori i-au înconjurat pe cei doi. 

media-147358869388680600.jpg

Când unul dintre agresori i-a pus mâna în piept victimei, japonezul a lansat atacul asupra celor 5 infractori. News24rome relatează scena în amănunt, explicând faptul că japonezul nu era nimeni altul decât campionul Japoniei la Ju Jitzu, Yoshihiko Kam. În urma acestui atac fulger, 3 huligani au ajuns la spital, doi au reuşit să scape, iar japonezul a fost arestat pentru vătămare corporală gravă.

646x404_1.jpg

Controversa abia aici începe. Voci din media italiană contestă această ştire, calificând-o drept îndoielnică. David Puente a remarcat faptul că numele sportivului este identic cu cel al ambasadorului ţării nipone în Emiratele Arabe Unite, care, întâmplător este şi campion în Ju Jitzu.

Dacă atacul ar fi avut într-adevăr loc şi ar fi fost implicat un membru al unui corp diplomatic, ştirea ar fi trebuit să facă înconjurul planetei şi să fie preluată de toate site-urile din peninsulă. Până în acest moment, nicio altă publicaţie nu a mai abordat subiectul. 

Butac.it, un site care are ca scop demascarea subiectelor inventate de presa online a contestat acest incident. 
Ads

Cele mai citite stiri de azi