Diverse actualitati

Publicat Marti, 18 octombrie 2016 , ora 10:26, de Cristina Stancu

COȘMARUL oricărui PĂRINTE: o mamă ÎNGROZITĂ de ce a găsit fiul ei de șase ani într-un ou de plastic

Un coșmar pentru oricine...


O mamă a doi copii din Brisbane făcea curat în camera fiului ei de 6 ani, Jonah, vineri. Așa a ajuns să facă o descoperire care a îngrozit-o. Ea a găsit un ou de plastic, asemănător cu cel pentru surprize. Ea a crezut inițial că înăuntru va fi o jucărie în miniatură, așa că l-a deschis, curioasă.

Mare i-a fost mirarea atunci când a văzut că înăuntru nu era nicio jucărie însoțită de o pagină de instrucțiuni de asamblare, ci două punguțe mici care conțineau cristale mici, albe și opace.

Iată ce spune femeia: ,,L-am deschis și am găsit ceea ce părea să fie două pachețele mici înăuntrul cărora era ceva care semăna cu sarea. La început am fost șocată și am încercat să mă gândesc cum or fi ajuns acolo!?".

cristale-1.jpg

Femeia i-a arătat soțului pachețelele atunci când acesta a sosit de la serviciu, cei doi l-au întrebat pe copil de unde l-a luat, iar el le-a spus că l-a găsit în fața unui magazin de haine second-hand în urmă cu două săptămâni. Din fericire, copilul nu le-a gustat, crezând că este doar sare. În pachețele erau droguri, mai exact metamfetamină.

cristale-2.jpg

Ads

Cele mai citite stiri de azi