Timp liber

Publicat Joi, 13 octombrie 2011 , ora 11:35, de Ana-Costina Petrescu

Proiectul national de dezvoltare personala si coaching, Traind cu mine insumi,debuteaza in Timisoara

Coaching-ul este o metoda de dezvoltare personala care asigura atingerea succesului si a excelentei atat in plan personal cat si profesional prin utilizarea celor mai eficiente tehnici de optimizare a capacitatilor de care dispune fiecare om.

Dreams Come TRUE – Coaching for Succes, de Elena Capruciu, in parteneriat cu Grupul de Comunicare PRAEMIUM, debuteaza cu primul proiect de nivel national destinat dezvoltarii personale si coaching-ului, Traind cu mine insumi.

 Primul workshop din cadrul acestui proiect va avea loc intre 21-23 octombrie 2011, la Hotelul Boavista, in centrul Timisoarei.

 Acesta va da startul unui tur ce va tine un an, pana in octombrie 2012, urmand sa fie organizat si in: Constanta, Iasi,  Cluj, Targul Mures, Brasov, Oradea, Arad, Craiova, Pitesti, Galati, Sibiu, Ploiesti, Suceava, Piatra Neamt, Bucuresti.

Workshop-ul va fi sustinut de catre Elena Capruciu, Life&Business Coach acreditat international, membru al Asociatiei Romane de Coaching si Miruna Leonte in calitate de facilitator. Se adreseaza oamenilor deschisi care au curajul sa se redescopere, sa investeasca in imbunatatirea vietii lor personale si profesionale, cat si companiilor cu o cultura organizationala puternica si axata pe valorizarea si dezvoltarea angajatilor.

Evenimentul dureaza trei zile, prima zi este deschisa publicului larg, curios sa afle mai multe despre coaching, iar in urmatoarele doua zile, un maxim de 50 de participanti vor invata sa isi gestioneze mai bine viata personala, profesionala si sa isi armonizeze mintea, trupul si sufletul prin metode profesioniste de coaching.

in Bucuresti, Elena Capruciu a mai sustinut o serie de workshop-uri cu aceasta tematica si evenimentele s-au bucurat de un succes real, asa cum demonstreza si testimonialele participantilor.

Claudia D. : “Am intalnit-o pe Elena intr-un moment de mare cotitura al vieţii mele.  Nu ştiam nimic despre aceste workshop-uri, insa acum ştiu: nu mai trebuie sa lupt singura cu problemele mele şi viaţa poate fi simpla şi uşoara. Pe mine, m-a ajutat sa-mi indeplinesc visele şi sa-mi aşez o baza solida pentru tot ceea ce voi face de acum inainte.”

Mai multe informatii depre eveniment si inscrieri pe:  www.dreamscometrue.ro. 

Evenimentul va avea loc cu sprijinul: Hotelului Boavista.

Parteneri media: Agenda, Timisoreni.ro, TVR Timisoara, Radio Romania Timisoara, Kiss FM, Rol.ro; E-Jobs; Adevarul local Timisoara si Adevarul de Seara Timisoara, 24 FUN, Metropotam, etc.


Cele mai citite stiri de azi