International

Publicat Joi, 20 octombrie 2016 , ora 13:57, de Cristina Stancu

Copilul a descoperit că mama avea o relație cu bunicul lui, dar ce i-a făcut micuțului e INUMAN!

Cum pot exista astfel de oameni? Un caz cumplit în Italia.


Veronica Panarello a primit 30 de ani în închisoare pentru fapta ei abominabilă, ea și-a ucis cu bestialitate fiul de 8 ani, Loris Stival, strangulându-l cu un cablu electric. Singura vină a băiețelului a fost aceea de a fi aflat ceva cumplit: mama lui trăia o aventură cu tatăl soțului ei.

Femeia a declarat poliției că Loris, fiul său, a fost răpit, ea a povestit că l-a dus la școală iar când s-a întors pentru a-l lua acasă băiatul nu a mai fost de găsit. Anchetatorii au decoperit totuși adevărul atunci când au văzut înregistrările camerelor de supraveghere ale școlii, acestea demonstrau că mama nu și-a dus copilul la școală în acea zi, astfel că ea a devenit unul dintre principalii suspecți.

Panarello a mărturisit într-un final că fiul ei a fost ucis în noiembrie 2014, dar nu a recunoscut că ea l-ar fi omorât, ci a dat vina pe socrul ei, Andrea Stival. Acesta, spunea ea, ar fi ajutat-o să comită crima, după ce Loris i-ar fi prins întreținând relații intime. Se pare că procurorii au numit-o ,,mincinoasa egocentrică".

Bunicul băiatului, deși este cercetat la rândul lui, o va da pe femeie în judecată, în plus, soțul acesteia a intentat divorțul.

Veronica Panarello a aruncat trupul neînsuflețit al copilului ei într-o râpă din Santa Croce, Sicilia.
Ads

Cele mai citite stiri de azi