International

Publicat Marti, 18 octombrie 2016 , ora 10:51, de Cristina Stancu

COPILUL-MIRACOL: a fost înjunghiat de 14 ori și îngropat cu fața în jos - uite cum a supraviețuit

Cum a fost posibil așa ceva?


Un băiețel din Thailanda a fost găsit cu 14 răni făcute prin înjunghiere repetată într-un câmp din districtul Wangyai, în luna februarie a acestui an. Cea care l-a găsit înăuntrul unei gropi de 20 de centimetri, a fost Kachit Krongyut, în vârstă de 53 de ani. ea a fost șocată să descopere corpul însângerat al copilului, îngropat cu fața în jos în pământ, unde venise să caute după ce auzise un plânset slab.

Ea a spus poliției: ,,Prima dată am crezut că cineva și-a îngropat animalul de companie de viu, dar apoi am văzut un picioruș. Am încercat să mă controlez și am chemat ajutor. Copilul era îngropat cu fața în jos".

Cel mai șocant lucru a fost faptul că bebelușul a supraviețuit! Conform reprezentanților spitalului unde a fost dus de urgență, el prezenta semne de abuz, fiind pe deasupra și înjunghiat de mai multe ori.

În prezent bebelușul și-a revenit complet și a fost fotografiat zâmbind îmbrăcat într-o robă de budist. Cazul acesta este explicabil prin faptul că, în Thailanda, există foarte mulți adolescenți care fac copii dar nu îi pot crește, așa că îi abandonează pe stradă, îi aruncă, sau îi ucid.

copil-2.jpg
Ads

Cele mai citite stiri de azi