Diverse actualitati

Publicat Marti, 25 octombrie 2016 , ora 11:24, de Cristina Stancu

Credea că se duce la o petrecere, dar ce o aștepta a fost TRAGIC pentru ea

ATENȚIE: imagini cu un puternic impact emoțional.


O fată de 14 ani din Brazilia a rămas cu traume fizice și psihice pentru întreaga viață după ce a suferit în urma unui atac brutal organizat de alte 4 adolescente. Motivul pentru care i-au făcut acest lucru a fost că erau geloase pe relația dintre fată și iubitul ei.

Ce i-au făcut mai exact? Inițial au păcălit-o să meargă în casa altcuiva, spunându-i că va merge la o petrecere, dar atunci când a ajuns acolo cele patru fete au început imediat să-i tragă pumni. Apoi, celelalte fete cu vârste cuprinse între 13 și 16 ani, au decis să o lege și să o tortureze.

timp de patru ore a îndurat fata acest abuz îngrozitor, cele patru fete au folosit beșe, dar și săbii, și nu părea să existe prea multe speranță să scape de acolo în viață, dar nu a renunțat. La un moment dat a găsit o clipă liberă, deoarece atacatoarele ei nu puteau sta lângă ea toată ziua, așa că s-a folosit de prima șansă și a fugit.

Din fericire poliția a reușit să le identifice pe atacatoare și riscă ani buni de închisoare pentru că și-au premeditat fapta revoltătoare.

Iată înregistrarea:

Ads

Cele mai citite stiri de azi