Societate

Publicat Joi, 20 octombrie 2016 , ora 11:36, de ROL.ro

De la ANIMATOARE în Bamboo direct în Parlamentul României

Ornella Borozan, o tânără fostă angajată a unui cazino și a clubului Bamboo, a fost angajată în Parlamentul României, pe postul de consilier al deputatului PSD Marius Manolache, potrivit hotnews.


Ornella Borozan a făcut anunțul marți, pe contul său de Facebook, unde și-a postat ecusonul de la noul loc de muncă și unde erau și câteva fotografii în care tânăra apărea în ipostaze provocatoare. La scurt timp, contul de Facebook a fost șters. 
  
Marius Manolache a declarat jurnaliștilor că probabil Ornella Borozan mai este consilieră până mâine, când i se va desface contractul de colaborare. “Legitimatia de consilier și permisul de parcare de la Parlament nu e un privilegiu. Din punctul meu de vedere este o onoare, pentru că lucrezi pentru comunitate. N-a înțeles și a plecat acasa”, a declarat deputatul, adăugând că va avea totuși o discuție cu fosta sa consilieră, potrivit Mediafax. 
  
Marius Manolache a declarat că a angajat-o pe Ornella Borozan în baza CV-ului ei, potrivit căruia a absolvit o facultate și știa două limbi străine. La insistențele presei, Marius Manolache a recunoscut că Borozan i-a fost recomandată de “prieteni”. 

Ads

Cele mai citite stiri de azi