Societate

Publicat Luni, 17 octombrie 2016 , ora 11:12, de Cristina Stancu

Doctorii îi spun COPILUL-MIRACOL, a fost păstrat într-o pungă de plastic, uite ce s-a întâmplat

Ce i s-a întâmplat acestui copil?


Sharon Grant era abia în a 28-a săptămână de sarcină atunci când doctorii i-au dat vestea cea proastă: copilul din pântece nu era suficient de bine hrănit, așa că a încetat să mai crească. Medicii i-au făcut urgent o operație de cezariană pentru a-l salva pe micuț.

Atunci când copilașul a sosit pe lume era atât de mic încât încăpea în aplma unui adult. Pixie Griffiths-Grant cântărea 49 de grame la naștere, deși a fost atât de mică, s-a născut în siguranță și sănătoasă, până când temperatura corpului ei a început să scadă.

Doctorii știau că trebuie să o încălzează imediat și se gândeau la un singur lucru: cum să o salveze. Așa că au devenit creativi: au pus o pălărie pe ea și au pus-o înăuntrul unei pungi de sandviș, înainte de a o transporta de urgență la unitatea de terapie intensivă. Mama copilului, Sharon, a fost surprinsă de metoda lor, dar a decis să nu intervină.

În următoarele trei luni Pixie a trăit într-un incubator care îi menținea temperatura corpului, iar mama nu a putut să o țină în brașe în tot acest timp. Abia atunci când avea 5 luni a fost suficient de puternică pentru a respira singură, și pentru a merge acasă.

bebemiracol-2.jpg

bebemiracol-3.jpg

bebemiracol4.jpg

Ads

Cele mai citite stiri de azi